O2s

Hur man ändrar färgen på en peruk

Numera

Numera ändra din hårfärg är så enkelt som att bära en peruk. Men vad händer om du inte hittar den hårfärg som du vill ha i peruken stil som du vill ha? Det finns en snabb lösning på detta. Vad du kan göra är att färga peruken som du vill ha i den färg som du vill! Stegen är verkligen lätt. Det är precis som färgning av ditt eget hår. Allt du behöver göra är att följa de enkla stegen som anges nedan.

Här är stegen på hur du kan ändra färgen på din peruk:

Välj typ av peruk

Hur man ändrar färgen på en peruk. Välj typ av peruk.
Hur man ändrar färgen på en peruk. Välj typ av peruk.

Välj typ av peruk. Först, se till att peruken som du köper är gjord av äkta människohår. Detta kommer att göra det lättare för dig att färga det i skuggan du vill, eftersom färgning syntetiskt hår kan vara svårt. Också, köpa färg på färg som du vill att peruken ska vara.

Förbered dina saker

Förbered dina saker. Förbered de saker du behöver innan du börjar så att du kan göra detta på ett organiserat sätt. Få en stor skål och placera den upp och ned på en plan yta. Placera peruk på skålen så att du kan färga varje hårstrå på peruken ordentligt. Efteråt kan du börja att blanda hårfärgningsmedel enligt anvisningarna på förpackningen. Få en handduk eller en gammal skjorta eller trasa som du är redo att avyttra. Placera detta under din arbetsplats så att du inte kommer att få färga hela din arbetsplats. Du kan också bära ett förkläde för att förhindra att färgämnet från att få på kläderna.

Dye håret

Dye håret. Nu är du redo att färga peruk. Använd en gammal kam och separera peruken i sektioner. Se till att du färga alla hårstrån. Efteråt, låt färgen set för ca femton minuter. Efter femton minuter är upp, kontrollera om färgen på håret på peruken är den färg du vill uppnå. Om inte, låt det stå ytterligare tio minuter eller så. Tänk på att inte lämna färgen på håret för länge, eftersom detta kommer att skada håret.

Tvätta peruken

Tvätta peruk. Tvätta peruk efter färgning det. Använd kallt vatten för att skölja bort färgen från peruk. Fortsätt att tvätta tills färgen går från tvätten är klar. Efteråt, bära peruk tillbaka över skålen och låt den torka.

Ta hand om peruken

Numera. Förbered dina saker.
Numera. Förbered dina saker.

Ta hand om peruken. Ta hand om din peruk och hänga den på en plats där strängarna inte ska trassla. Kamma det med en bred tandad kam för att bli av tovor. Du kan också konditionera håret efter tvätt den så att den kan vara mjuk och smidig.

Dessa är de enkla stegen för hur du kan ändra färgen på din peruk. Stegen är enkla. Nu kan du göra detta med peruker som du har och du kan experimentera med olika utseende utan färgning eller klippa ditt eget hår.