O2s

Hur man ansöker concealer

Har du fläckar

Har du fläckar, mörka fläckar, finnar eller andra oönskade fläckar runt ansiktet? Är arbete, skola och det sociala livet påverkas av dessa oönskade fläckar? Du är inte ensam i detta problem. Miljontals runt om i världen drabbas av samma. Du behöver inte oroa dig så mycket om det här problemet eftersom en enkel concealer kan dölja dessa fläckar bort. Du behöver bara veta en korrekt användning av concealers för att uppnå önskad effekt, det vill säga dölja dessa oönskade finnar från allmänheten. Concealers kommer också att göra ditt ansikte ser felfri och smidig. Nedan finns steg om hur man ansöker concealer.

Hur man ansöker concealer. Leta efter rätt nyans.
Hur man ansöker concealer. Leta efter rätt nyans.

  1. Var ansöker man? Den första frågan som skulle komma till allas sinne är där för att tillämpa concealer. Applicera concealer i fläckar under ögonen och runt näsan. Dessa är de områden eftersom de nämnda områdena är det vanliga stället där oönskade fläckar inträffar vanligtvis och där ojämn ton hud ofta händer.
  2. Leta efter rätt nyans. Innan du ansöker concealer är ett avgörande steg för att bestämma rätt nyans som din hud behöver. Kom ihåg att vid användning concealers målet är att dölja dessa oönskade fläckar samt för att jämna ut huden och göra det så perfekt som möjligt. Detta skulle inte vara möjligt om skuggan av concealer inte ser naturligt på huden. Använd skugga som liknar din eller en närmast din ski. Det är bäst att använda concealers ljusare än din hud.
  3. Använd ditt finger. Vid tillämpningen concealer, använda fingret så att du kan exakt tillämpa den på rätt platser.
  4. Applicera concealer i flera punkter. Vid tillämpning en concealer, applicera den i flera punkter runt området. Gör mätta inte en plats.
  5. Gnugga ej. Nu när concealer är i sin rätta ställen, är allt du behöver en sista touch. Gör sista touch genom att trycka på concealer över, och inte genom att gnugga. Enligt smink experter är det bästa sättet att tillämpa en concealer.
  6. Slutliga tips. Vid tillämpning en concealer, satte den direkt till fläckar, finnar och mörka fläckar som du vill dölja. Alltid komma ihåg att blanda det väl med huden. Annars, kommer fördelningen bli ojämn. Effekten är att istället för att gömma något verkar det som du lyfta något. När det gäller färgen på concealer är det alltid bäst att använda concealers som är några steg ljusare att din faktiska färgen, som du kan göra det mörkare genom att tillämpa mer.

Män och kvinnor är både lider av problemet som väckts av dessa finnar, mörka fläckar, fläckar och andra oönskade fläckar i våra ansikten. De är nu mer än någonsin, lika bekymrad dessa oönskade fläckar. Enbart finnar och blemmor bör inte påverka en förtroende. Egentligen borde det inte vara något problem alls eftersom concealers kan nu användas. Det kan inte ta bort dessa finnar, men åtminstone kan dölja dem allmänheten om ingenting existerar. Man kan vinna tillbaka hans förtroende utan att behöva genomgå någon särskild läkarvård-bara rätt kunskap om korrekt användning räcker för att vinna tillbaka det du förlorat.