O2s

Hur man ansöker vita tips till spikar för franska manikyr

Om du vill ha en elegant men enkelt sätt att dekorera och ta hand om dina fingertoppar, är den fransk manikyr ett av dina bästa val. Fransk manikyr kommer att lägga elegans på fingertopparna, samtidigt som den är mångsidig nog att gå med ditt kontor passar eller din favorit klänning för en utekväll med vänner. De vita tips är en av de definierande egenskaperna hos franska manikyr. Här är de steg för dig att använda de vita spetsar.

Hur man ansöker vita tips till spikar för franska manikyr. Som sista steg bör du låta dina naglar torka.
Hur man ansöker vita tips till spikar för franska manikyr. Som sista steg bör du låta dina naglar torka.

  1. Basbeläggning. Se till att dina naglar har en grundfärg appliceras jämnt på hela kroppen av nageln. Basen pälsen ska också vara torr vid tiden du använder den vita polska, så att det inte kommer att blanda och kladdfritt med den vita polish. Grundskiktet bidrar till att skapa en mycket slät yta på spiken, som faktiskt har naturligtvis åsar på toppen.
  2. Använd vit lack. Ta din vita nagellack och doppa penseln i lösningen. Se till att du inte är över vill mätta penseln med vit polska, eftersom detta kan leda till att pigmentet att köra av på hela fingret. En teknik är att trycka på borsten på sidorna av flaskan, för att låta överskottet färgen droppa av. Eller kan du badda färgen på hushållspapper. Kom dock ihåg att du inte behöver för att få den perfekta, rundade vita tips på denna punkt. Bara lägga tillräckligt på mitten och på sidorna av fingrarna. Se till att du även täcker kanten på naglarna och att den vita lacket appliceras jämnt. När detta är gjort ska du låta den vita polska torka.
  3. Forma vita spetsar. Att runda av hörnen på den vita polska, måste du använda en borste och nagellack remover. Ta penseln och doppa den i en mössa full med nagellacksremover. Se till att du har pappershanddukar sprids framför dig. När detta är gjort, sandskädda borsten i pappershandduk för att avlägsna överskottet nagellacksremover. Fortsätt sedan att forma naglarna med borsten. Gör detta genom att kantning de ojämna vita polska linjer, tills du uppnår det perfekta och rundade vita linjer på din franska manikyr. Lägg till mer nagellacksremover behov, men kom ihåg att alltid badda borsten i pappershandduk. Detta kommer att förhindra nagellacksborttagare rinner ut på ytan av naglarna och eventuellt avlägsna resten av vita polska.
  4. Upprepa. Gör detta för resten av ditt finger tips. Du kan också använda bomullspinnar om det inte finns några penslar tillgängliga. Borstar har dock fina tips som gör att du kan arbeta de vita linjerna i detalj. När detta är gjort kan du lägga till lack för att hålla naglarna ser polerad länge

Som sista steg bör du låta dina naglar torka

Som sista steg bör du låta dina naglar torka. Se till att naglarna är torra när lägga till nya lack, rockar, eller polish på dina naglar. Med dessa enkla steg kan bli perfekt rundade vita linjer på din franska manikyr vara lätt.