O2s

Hur man använder en diffusor för att räta ut håret

Eftersom en diffusor kvarstad inte blåser värmen direkt till håret

Eftersom en diffusor kvarstad inte blåser värmen direkt till håret, kvinnor tenderar att använda det om de har lockigt eller rakt hår. Donen används för att hantera ditt hår lätt och förhindra ytterligare skador. Kolla in dessa steg för dig att få det vackra håret med hjälp av en diffusor.

Hur man använder en diffusor för att räta ut håret. Ta hand om ditt hår ibland betonar dig sedan att välja rätt hårvårdsprodukter kan vara förvirrande.
Hur man använder en diffusor för att räta ut håret. Ta hand om ditt hår ibland betonar dig sedan att välja rätt hårvårdsprodukter kan vara förvirrande.

  • Ta hand om ditt hår ibland betonar dig sedan att välja rätt hårvårdsprodukter kan vara förvirrande. Däremot kan du få rätt produkt för ditt hår lätt. Allt du behöver göra är att bestämma din hårtyp. Hårvårdsprodukter finns tillgängliga på marknaden för olika hårtyper, som torr, fet, och liknande.
  • Bada ditt hår som vanligt. Använd schampo och balsam som kan lägga till volym och inte torka håret. Om du har fett hår, applicera balsam på den nedre delen av ditt hår. Undvik att applicera balsam på dina rötter.
  • Använd en ren handduk för att avlägsna överflödigt vatten i hela håret noggrant. Gnugga inte eller pressa håret när dämpning för dig att behålla sin mjukhet. Detta kommer att göra ditt hår silkier när du torkar det med diffusor kvarstad.
  • Applicera en uträtning produkt på ditt hår. Dela upp fuktigt hår i sektioner med hjälp av en bred tandad kam. Se till att varje avsnitt består av små grupper av hår. Du kan klippa varje avsnitt med hår klämmor eller hårnålar för att förhindra den från att upplösa. Bena håret i sektioner kan hjälpa dig att arbeta med en sektion i tid för att uppnå optimala resultat.
  • Med hjälp av din rund borste, spole den delen av håret noggrant. Fäst spridaren och slå på din hårtork på lägsta hastighet. För att uppnå mer volym för din rakt hår, håller torken på toppen av huvudet skapar en 90 - graders position. När du så småningom flytta borsten från rötterna, dra den nedåt samtidigt som pekar på diffusorn som följer riktningen på ditt hår. När du gör det, fokusera på slutet av ditt hår genom att hålla den i några sekunder. Alltid flytta torktumlaren i samma riktning. Upprepa detta ett par gånger tills håret är helt torrt. Hålla på att göra proceduren tills du är klar med alla delar av ditt hår. Se till att ditt hår har helt och helt torkat upp.
  • Efter sprida håret, slår håret upp och ner och föna det igen i några minuter, den här gången för att lägga till mer volym till håret. Borsta håret nedåt medan du flyttar din diffusor i en gradvis rörelse.
  • Kör fingrarna försiktigt i håret för att jämna axlarna i ditt hår. Avsluta den med en hårspray som kommer att hålla och ange ditt hår när du skakar på huvudet.

Använda en diffusor i ditt hår-torkning praktiken är ett sätt att ge ditt hår naturligt rakt look utan att verka platt. Den diffusor kvarstad ger volym och mjukhet till ditt rakt hår gör det mycket elegant för någon tid och tillfälle.