O2s

Hur man använder en e - cykel

Den ökande oron för miljön välfärd lett till fler och fler människor som vill bidra på något sätt de kan. Ett sätt att hjälpa miljön är att använda cyklar istället för att köra bil eller ridning kollektivtrafik. Detta är idealiskt för att resa upp till 20 kilometer. Men människor med fysiska begränsningar, som de som inte kan utöva sina leder under en lång tid, kan inte tänka cykla. Men åtminstone kan de överväga att rida en elektronisk cykel eller den så kallade e-cykel.

Hur man använder en e - cykel. Ladda e-bike batteri.
Hur man använder en e - cykel. Ladda e-bike batteri.

Använda en e-cykel tillåter en person att justera transport-enheten att arbeta utifrån sin förmåga. Det är även rekommenderas av läkare för patienter som behöver lätt motion. Innan du investerar i en E-bike, läs följande guider om hur man använder en först:

  • Få en e-cykel. Upplåning en e-cykel är ett bra sätt att avgöra om denna sak kommer att vara användbart för din vanliga rutin. Men om detta är omöjligt, sedan överväga att omvandla din vanliga cykel i ett e-cykel. Det finns konverteringssatser som finns på marknaden för varierande prisklass och för olika funktioner. Det enklaste är den billigaste och enklaste att installera. Välj bland kit och installera delar på cykeln på uppdrag av handboken, som normalt ingår i satsen. Ett annat alternativ är att köpa en elektronisk cykel. Återigen, detta är tillgängligt i olika val, så välj baserat på dina personliga preferenser.
  • Ladda e-bike batteri. Detta är en elektronisk cykel som bygger på batterier för att köra. Du kan inte använda sin optimala funktion utan ett fulladdat batteri. Läsa e-cyklar instruktioner om hur du laddar det. Att göra detta inkluderar vanligen ansluta till ett vägguttag.
  • Justera sätet. Det måste vara tillräckligt hög så att du bekvämt kan använda motorcykelns pedalen. Prova att rotera pedalen. Fötterna måste kunna nå längst ned rotationen. Justera sätet om det behövs och sedan testa pedalen igen.
  • Använd e-bike. Slå cykeln på genom att slå på strömbrytaren på. Använd cykelns pedal för enkel spår som platta vägar. Använd endast batteriet för svåra spår som går upp och farliga stigar som går ner. På så sätt kan du fortfarande utöva dina fötter medan bevara elektrisk energi.
  • Lär dig att använda cykeln batteri. Batteriet kan kopplas genom strypning styret. Vissa e-cyklar kommer automatiskt aktivera el när trampar stannar eller när händerna är utanför gasen. Det finns också några E-cyklar som tillåter användning av elektrisk kraft för lutande spår.
  • Bekanta dig om hur man kan öka hastigheten. Flesta e-cyklar kan köra snabbare genom att engagera gasen. Dock kommer vissa cyklar snabbare bara upp när pedalen inte används eller på ett lutande spår. Bromsa när du behöver stoppa eller sakta ned e-cykel.
  • Prioritera säkerheten. Det är viktigt att du läser bruksanvisningen innan du kör E-cykel. Försök att använda den på säkra spår som parken eller din bakgård. Försök inte använda e-cykel på svårare spår utan att försöka det först på enkla stigar.

Stäng alltid av E-Bike när batteriet inte används eller innan den ställs undan. Detta sparar energi och hjälper miljön. Att göra så är också ett viktigt förfarande för att upprätthålla den elektroniska cykel.