O2s

Hur man bär hår smällar

Ett av de enklaste och mest effektiva sätten att se yngre ut än din verkliga ålder är genom att bära smällar. I utkanten finns en ungdomlig aura som tar år av din ålder. Men det fungerar inte för alla människor, särskilt om du råkar ha fruktansvärda smällar. Det finns olika typer och utseende av luggen som du väljer bör vara försiktig. Det finns olika överväganden när du bär hår smällar. Utan att tänka på dessa saker, kan du sluta bära fruktansvärt utformade smällar.

Ska du ha den fullständiga smällar, de smällar baby, eller side-sopade lugg? Tänk på följande saker när man beslutar om den perfekta smällar stil:

  • Hair skick. Bangs är perfekt för människor med friskt hår. Om du råkar ha fett hår, bättre tänka två gånger om du ska bära lugg eller inte. Fet hår och kemiskt skadat hår kommer att bli svårt att konstruera med lugg. Du kanske ser fruktansvärt med lugg om håret faller till någon av dessa två kategorier.
  • Hårlängd. Långt hår är bättre med full lugg medan kort hår är bättre med lugg så länge som håret.
  • Hår typ. Tunna hårstrån behöver särskild uppmärksamhet när du gör luggen ur det. Full smällar kommer aldrig att vara okej om du har tunt hår. Bättre gå med side-sopade lugg så att tunna håret inte blir så uppenbart.
  • Ansiktsform. Detta är den mest kritiska faktor när bär smällar. Följ guiden nedan när du väljer smällar stil baserad på ditt ansikte skepnad:
  • Oval. Du har tur att ha denna ansiktsform. Du kan bära någon frisyr och några smällar stil. Men ändå, borde den perfekta smällar stil väljas genom att betrakta andra faktorer såsom hårtyp, längd, kondition, och konsistens.
  • Round. Befjädrade eller mjukt lager lugg blir bäst för personer med runt ansikte. Luggen ska kramas kinderna så att rundhet i ansiktet kommer att minimeras.
  • Long. Långa och graderade skikt för luggen kommer att förkorta utseendet på en lång ansikte. Med denna smällar stil, kan en lång ansikte uppnå oval form.
  • Square. Lång, kommer side-sopade lugg vara bäst för personer med fyrkantigt ansikte. De smällar bör vara så länge som det kan röra käken. Denna stil kommer att mjuka linjer i ansiktet och fyrkantigt ansikte.
  • Hjärta. Full smällar kommer att vara bra för hjärtformade ansikten. Sida svepte är också okej för denna form.
  • Triangulär. Prova breda lugg som är stripig, Textur eller fågelvilt. Denna stil kommer att balansera den triangulära ansikte och uppnå en oval form.

Det är alltid bra att prata med en professionell frisör innan du bestämmer om smällar stil att bära. Förutom det övergripande inslag i ditt ansikte, bör de smällar också gå bra med din kropp typ och höjd. En bra frisör är skicklig nog att skapa den perfekta luggen för dig.

När luggen är klar

Hur man bär hår smällar. Hair skick.
Hur man bär hår smällar. Hair skick.

När luggen är klar, har du fortfarande en skyldighet att göra det alltid att se snygg. Fråga din frisör om hur man föna luggen så att du alltid har den perfekta utseende. Experiment på olika tekniker, också, som handduk-torka luggen eller blås torkning dem när dyblöt. Du kommer att upptäcka att olika tekniker ger olika ytbehandlingar. Ju mer du experimenterar, desto mer kommer du vänja styling din lugg och få dem att se perfekt hela tiden.