O2s

Hur man besöka Harley Davidson museet

Den Harley Davidson Motorcycle Company är en av de mest populära motorcykel tillverkare i världen som producerar dyra, men tålig, motorcyklar. De lanserade även deras mycket eget museum i Milwaukee, Wisconsin, där dessa motorcyklar gjordes under de senaste hundra åren.

Museet är ett slags turist plats för motorcykel entusiaster

Museet är ett slags turist plats för motorcykel entusiaster, familjer, skolor och många andra typer av museets besökare. Museet har många bekvämligheter som inte bara kommer att göra föräldrarna njuta, men deras barn också. Vill du besöka Harley Davidson Museum? Läs om och följ dessa steg.

Hur man besöka Harley Davidson museet. Schemalägg ett besök på museet.
Hur man besöka Harley Davidson museet. Schemalägg ett besök på museet.

Schemalägg ett besök på museet. Du kan besöka den officiella Harley Davidson hemsida www.harley-davidson.com eller ringa deras journummer på 1-877-HD museet så att du gör arrangemang på schemat för museibesök. Du kan även köpa dina biljetter online med hjälp av ditt kreditkort eller via PayPal.

Var noga med att boka i förväg så att du inte får slut på biljetter eller gå till platsen tidigt på morgonen. Se upp även för speciella händelser som museet får inneha och planerar dessa dagar för en optimal upplevelse i museet. Notera att du inte behöver ta med i din räkna de barn som du kommer att få eftersom museet inte kommer ut någon inträdesavgift för barn under sex års ålder.

Innan du går till museet, kan du behöva packa upp lätt om du är från en annan stat. Sedan kan du boka för boende om du vill tillbringa en natt i museets ställs hus eller på en lokal värdshus eller hotell. Barnen kan få yster eftersom all aktivitet så du måste ta några extra kläder och handdukar.

Var säker också att planera dina aktiviteter i museet

Var säker också att planera dina aktiviteter i museet. Ett museum karta kan komma till hands så att du vet vilka platser att gå i museet och du kommer inte att försvinna i mängden. Glöm inte att ta med era kameror och extra batterier för din fototillfällen.

Museet är ett slags turist plats för motorcykel entusiaster. Var noga med att boka i förväg så att du inte får slut på biljetter eller gå till platsen tidigt på morgonen.
Museet är ett slags turist plats för motorcykel entusiaster. Var noga med att boka i förväg så att du inte får slut på biljetter eller gå till platsen tidigt på morgonen.

Var noga med att observera riktig anständighet när i museet. Platsen är full av roliga aktiviteter, men du bör inte vara alltför överväldigad anläggningarna eftersom detta fortfarande är ett museum med ovärderliga föremål. Var noga med att lyssna till berättelserna bakom de saker som finns i utställningen eftersom dessa är mer eller mindre intressant och kommer att lägga till din kunskap. Det finns även trädgårdar där du kan koppla av och njuta av en majestätisk utsikt.

Leta interna butiker

Leta i interna affärer. Du kommer förmodligen få hungriga komma runt museet. Det är klokt att placera sina interna mataffärer, för att inte tala souvenirbutiker så att du kommer att ha något som påminner dig om ditt äventyr i museet.

Att gå på museum är ett sätt att stärka banden med din familj

Att gå på museum är ett sätt att obligation med din familj, vänner eller kollegor. Det är också ett sätt att komma i kontakt med historien och inse hur de utvecklats genom tiden, särskilt för något som är mycket populärt. Det är ett sätt att utbilda dig själv och dina barn om viktiga historiska händelser, eller åtminstone intressanta bitar av information från historien.