O2s

Hur man bygger en garderob på en budget

Bygga en garderob krävs tålamod och tid, men när du är på en budget du verkligen måste titta på de bitar du köper. Du kommer att behöva för att hitta den bästa, lägsta möjliga pris och ändå investera i bra kvalitet kläder som kommer att bära väl med tiden.

En bra garderob kommer att omfatta vissa grundläggande delar varje kvinna bör ha. Din grundläggande garderob kommer att bero på den typ av livsstil du leder såsom yrkesmässig eller land casual. Varje kommer att innehålla en annan typ stil.

Börja med att välja din huvudsakliga färg

Börja med att välja din huvudsakliga färg. De mest populära är grundläggande svart eller ljust vitt. Men dina basfärger kan vara mörkblå, beige eller khaki. Din huvudsakliga färgen kommer att besluta om dina andra val. Alltid hålla din grundfärg en solid. Välj inte ett tryck för din basgarderob färg.

Hur man bygger en garderob på en budget. Börja med att välja din huvudsakliga färg.
Hur man bygger en garderob på en budget. Börja med att välja din huvudsakliga färg.

Du kommer att vilja hitta den bästa möjliga pris när du bygger en grundläggande garderob på en budget. Den bästa tiden för shopping för god kvalitet kläder till rabatterade priser är två veckor efter julhelgen för vinterkläder och början av hösten för sommaren kläder.

Slutet av säsongen försäljning kommer att omfatta varumärket downs och ställ clearance full av stora kläder. Var noga med att prova på allt du vill och se till att den passar ordentligt för kroppen du har nu, inte den du använde för att klä eller den du planerar för nästa år. Om dina kläder passar väl de kommer att se bättre och du kommer att presentera det bästa av din kropp konstruktion.

Varje kvinna behöver två par bra jeans

Varje kvinna behöver två par bra jeans. Du behöver inte handla för dyra jeans, men du måste köpa rätt stil och passform. Prova på flera olika stil jeans i olika storlekar. När du hittar den bästa utseende och passform köpa två par.

Nästa är en kavaj

Varje kvinna behöver två par bra jeans. Nästa är en kavaj.
Varje kvinna behöver två par bra jeans. Nästa är en kavaj.

Nästa är en kavaj. Välj bland en hög kvalitet tyg för att matcha den livsstil du lever. Köp en kavaj i din valda grundfärg. Till detta kan du lägga en jeansjacka gjord för att passa en kvinna. Om du är kvinna inte handlar i män avdelning. Du är en kvinna och oavsett vad du tror att en kvinnas stil passar dig bättre om du köper rätt storlek.

Köp ett par klänning byxor i din grundfärg och ett par bekväma finskor att matcha. I ett slutet av säsongen försäljning måste du köpa snö stövlar om du bor i kallt land. Detta är en bra tid att köpa en fin päls av god kvalitet och lågt pris du kan bära under åtminstone de närmaste fem åren.

Nu har du en grundläggande garderob på en budget som innehåller två par jeans, två jackor, ett par klänning byxor, skor och stövlar. Pågå lägga en grundläggande klänning i ett enkelt snitt med en strax ovanför knät fåll linje. Klänningen kommer att fungera som en mer avslappnad stil för en dag tid jobb och kan vara utklädd till kvällen.

Lägg två silkeslen klänning blusar för arbete, toppar två enfärgade tee att bära med dina jeans i en ljus färg och du är redo med en grundläggande garderob på en budget investering. Som du ser för försäljning och objekt clearance du kan lägga smycken, halsdukar, hattar och fler toppar.

Men du kommer alltid ha dina väl utrustade och kvalitet gjorde grundläggande objekt för många år framöver. Bara åka runt och var inte rädd för att kolla clearance rack. Du kan hitta en hel del bra erbjudanden.