O2s

Hur man bygger en nybörjare kicker bakgård snowboard

Snowboard kan vara roligt

Snowboard kan vara kul. Eftersom vintern bara kommer en gång i ett år, kan du inte gå snowboard när som helst du vill. Om du fortfarande lära sig färdigheter i snowboard, är det bättre att träna i din bakgård, speciellt om du inte vill att andra ska skratta åt dig. Din trädgård kan vara ett bra ställe att bygga en snowboard kicker, och du kan träna så mycket du vill utan att folk tittar på dig.

Här är de sätt på hur du kan bygga en nybörjare kicker bakgård snowboard:

  1. Först av allt, informera dina föräldrar om vad du ska göra med din bakgård om du lever fortfarande med dem. Dina föräldrar kan få galna eller det kan vara något i din trädgård som skulle vara förstört om du bygger din nybörjare snowboard kicker.
  2. När du har fått dina föräldrars tillåtelse, börja med att söka efter en sluttning (snötäckt förstås) som enligt din uppfattning har en fin backe som kan användas och skapa en tillräckligt bra hastighet för din snowboard.
  3. Börja genom att öka lutningen som du har valt att ha din snowboard kicker. Pile snö på den högsta delen av backen till cirka fyra till fem fot. Detta kommer att fungera som ditt hopp. Lutningen är viktigt eftersom det är den del som kommer att förbättra din hastighet när du åka ner. Bygg inte hoppa på den nedre delen eller du kommer att landa platt på ansiktet efter att du glida ner.
  4. Om du redan har staplat snön till omkring fyra till fem fot, få en spade och använda den för att forma snön till en ramp. Också använda spade för att packa snön så att det blir fast och du kommer inte ha svårt att hoppa ner. Efter packning ner det, kommer hoppet att bli cirka 3 meter hög, vilket kan se små för dig, men det kommer att vara tillräckligt för att öva hopp.
  5. När du har avslutat forma uppför backen och packa ner det, inte omedelbart använda den för snowboard. Låt det härda över natten så att snön kommer att bli svårare och mer solid. Om du genast försökte köra nedför backen som nyligen gjorts, kommer det att vara lätt förstöras och deformerade.
  6. Om din lutning har redan härdad och klar för dina hopp, prova det mest grundläggande sak först för att se om din snowboard kicker är redo för skjutsen. Försök att vänja sig den hastighet som din lutning skapar först så att du kommer att vara bekväm med det snart nog. Få inte panik på hastigheten så att du kommer att kunna koncentrera sig och undvika olyckor. Detta är det vanliga misstag som nybörjare gör det är därför de är mer benägna att olyckor.

Hur man bygger en nybörjare kicker bakgård snowboard. Börja genom att öka lutningen som du har valt att ha din snowboard kicker.
Hur man bygger en nybörjare kicker bakgård snowboard. Börja genom att öka lutningen som du har valt att ha din snowboard kicker.

Bygga en nybörjare snowboard kicker tar bara ett tag och natten för att det ska härda. Så snart den är klar, kan du gå till ditt hjärta innehåll och ha kul med det.