O2s

Hur man driver ett kvinnors March Madness pool

Kvinnors basket ökar i popularitet och efter särskilt med väl mottagna täckning av aktiviteter som NCAA College turneringen. Eftersom majoriteten av tävlingen ställs mars, har det kallats som March Madness. Eftersom turneringen är så intensiv, har människor som följer det ristade också ett sätt att dela spänningen, därav födelse mars galenskap poolen. Ett populärt sätt att göra är genom March Madness fäste. Den March Madness fäste är nätet som har alla lag som spelar turneringen nedskrivna och du kan se den väg de måste ta för att göra det till finalen fyra och mästerskap.

I princip kan du kartlägga vägen till framgång

I princip kan du kartlägga vägen till framgång - och mästerskapet. Men fyller konsolen är inte lätt, eftersom det finns 63 spel och en hel del lag som konkurrerar. Men det är verkligen roligt att försöka förutse och gissa vem som kan göra det till finalen fyra, så att folk överallt sätter upp March Madness pooler där de försöker fylla en konsol, sätta i några tior och få en chans att ta hem den ständigt växande pott pengar.

Hur man driver ett kvinnors march madness pool. Det finns olika sätt att ställa in en march madness pool.
Hur man driver ett kvinnors march madness pool. Det finns olika sätt att ställa in en march madness pool.

Om du har biten av sport bugg och du är intresserad av att driva ett kvinnligt March Madness pool, så här är en guide för att göra det roligt, spännande och flyta smidigt:

  • Det finns olika sätt att ställa in en March Madness pool. Det kan vara formell eller informell, och det kan vara manuell (sätta allt på papper) eller papperslös (online eller via programvara). Om du ställer igång kvinnornas March Madness poolen så är du den poolansvarige. Som poolansvarige, ta dig ner alla namnen på de skolor som spelar i turneringen och poolen deltagarna välja de skolor de vill säkerhetskopiera. Detta kan göras på måfå, som i de hämtar slumpmässiga skolor, eller de kunde ha gjort en viss mängd forskning så att de plockar skolor med den högsta sannolikheten för att göra det till mästerskapet. Hursomhelst, det är roligt eftersom det inte är lätt att förutse vinnaren även när du är beväpnad med statistik eftersom många oväntade vändningar hända under turneringen. Du har möjlighet att göra detta på papper eller om du vill göra det på nätet.
  • Du kan också ha alla poolen deltagare plockar resultaten av varje spel, och om de vinner de kan ta hem mini potten, eller lägga till den i grytan i för nästa match och större chanser att vinna.
  • Se till att reglerna för poolen är tydliga. Får du en procentandel av de satsningar när du korrekt väljer vinnaren i matchen off? Hur vinner en potten? Beror det på de totala poäng poäng? Ange regeln i förväg kommer att förhindra eller åtminstone begränsa meningsskiljaktigheter senare.


Ha kul. Detta är en social aktivitet och det är bäst om du har kul efter turneringen än att få arbetat upp resultaten.