O2s

Hur man ger en fade frisyr

Den blekna frisyr är en av de mest populära typer av frisyrer för män. Det är ett rent snitt stil, den typ du bara tvätta och slitage. I de flesta gymnasieskolor, är detta den vanligaste frisyren eftersom lärare vill att deras elever att vara snyggt och propert. Även kvinnor numera bär denna look. Ge en fade frisyr är enkelt med hjälp av rätt verktyg. Du bör låta din kreativitet flöda. Proceduren nedan lär dig steg för steg i att göra det blekna frisyr.

Hur man ger en fade frisyr. Fråga vilken typ av blekna frisyr han vill.
Hur man ger en fade frisyr. Fråga vilken typ av blekna frisyr han vill.

 1. Fråga vilken typ av blekna frisyr han vill. Detta är viktigt att veta så att du kan bestämma vilka tekniker att använda. Några av alternativen är skallig blekna, låg fade, koniska blekna, tempel fade och hälften blekna. Det blir bättre om din kund (eller offer) har en bild att visa också.
 2. Få din kam och hårklippningsmaskiner med olika vakt storlekar (minst fem kommer att göra). Hårklippningsmaskiner är de små maskiner avsedda för denna frisyr. Det är viktigt att bladet är rengjorda och oljas före användning.
 3. Börja klippa håret på baksidan, inklusive biverkningar brännskador. Kom ihåg att göra detta med extra omsorg. Det är bäst att skära ett lager i taget för att undvika över-skärning.
 4. Tona använda bladet från botten (eller baksidan av huvudet) till toppen (eller panna).
 5. Lägg inte för mycket tryck på maskinen bladet eftersom detta skulle kunna skapa en form som inte skulle vara tilltalande för ögat och vara försiktig samt i hanteringen hårklipparen. Håret är mycket tunn att när du inte kan kontrollera ditt håll, kanske hela planen hamna en katastrof.
 6. Bara smidigt passera genom bladet från baksidan upp till framsidan beroende på vilken typ av blekna du väljer.
 7. Den blekt utseende skapas genom att helt enkelt skjuvning-av håret lite i taget och i en vinkel. Denna vinkel kommer återigen att baseras på den typ av fade han vill.
 8. Efter varje nedskärning av hår skikt, ändra vakt storlek, vilket är lägre än det förra, och fortsätta göra detta tills du uppnå önskat utseende.
 9. Ifall du skapar en kontur eller kraftig linje i mitten, eller ens en svamp cut (över fading på sidorna som ser ut som svampar), inte panik. Radera det genom att använda en större vakt storlek.
 10. Använd en sax eller trimmer för att rada och avsluta polisonger, hår kring örat, nacken och pannan. För att göra detta, kamma håret i en vinkel och kontrollera om det finns ojämn hår. Trimma långsamt och göra det tills du ser att håret är ännu.
 11. När du har gjort det grundläggande, kan du nu försöka skapa en dimensionella och objekt mönster i huvudet. Du kan också göra olika schatteringar. Du kan även sätta din favorit nummer eller namn.

Det är okej att begå misstag så länge som din kund är villig

Det är okej att begå misstag så länge din kund är villig. Du kan också lära dig mer tekniker genom att delta i seminarier och öva kontinuerligt. Lycka till och ha kul!