O2s

Hur man gör blå ögon verkligen pop

För de flesta människor

För de flesta människor, blå ögon stå naturligt på grund av den kraftiga kontrasten som de har med resten av ansiktet och hudton. Men om du älskar dina blå ögon finns det flera sätt att göra dina ögon pop ännu mer och bli den ledande kapitalförvaltaren i ansiktet. Här är några av de sätt att göra detta.

  1. Bära svart liner på toppen av din ögonlocken. Svart foder används ofta på den nedre delen av ögonen. Med svart liner på detta sätt, kommer dock bara att minimera storleken på dina ögon och gör dina blå ögon verkar trångt i ögonhålan. Genom att använda svart liner på toppen av din ögonlocken, men ögonen får sken av att vara djupt liggande som kompletterar blå ögon. Du har säkert redan hört talas om ögat jämfört med en ocean. Med svart liner på toppen av dina ögonlock, är detta enkelt.
  2. Använd flera nyanser av ögonskugga. Blå jeans gå med en mängd olika färger, vilket är varför de flesta byxor idag görs i en nyans av blått. Blå ögon fungerar på samma sätt. Det finns gott om färger som kan fungera bra med blå ögon, och det bästa sättet att markera ögonen med färger är genom användning av ögonskuggor i flera nyanser. Flera nyanser av pastellfärgade ögonskugga kommer att göra underverk för att föra ut färgen i dina ögon. Grädde, mjuka rosa, off-white och andra ljusa pastellfärger är stor som ögonskugga för blå ögon. Applicera dessa färger lätt och se till att blanda in dem i locken så att dina ögon blir en mild explosion av färger.
  3. Använd korall nyanser. Bortsett från pasteller, korall nyanser fungerar bra med ögonen. Använda färger som lila över ögonlocken, och kombinera dessa med mörkare ögon skuggor för att skapa konturer som följer den naturliga formen av ögonlocket. Vecket ska försvinna helt under de mörkare skuggorna korall öga. Den mörka ögonskugga kommer att leda fokus bort från ögonlocken och in i ögonen, och kommer att skapa ett intryck av djupare och blåare ögon.
  4. Använd nyanser av brunt. På normala dagar, men du kan använda ljusare nyanser av brunt på dina ögon för att göra ögonen pop ut på ett enkelt och skonsamt sätt. De flesta makeup artister använder ljusbruna färger såsom taupe som bas för alla ögonmakeup på blå ögon. Se till att du blandar den mjuka bruna färger jämnt. Tillsätt några höjdpunkter som ett tunt lager av klar mascara eller en mycket tunn strimma av eyeliner och du är redo för en ledig dag på jobbet eller i skolan.

Hur man gör blå ögon verkligen pop. Bära svart liner på toppen av din ögonlocken.
Hur man gör blå ögon verkligen pop. Bära svart liner på toppen av din ögonlocken.

Slutligen, se till att du har en renande, toning och fuktgivande regim för att hålla ditt ansikte ren och smidig. Med en ren hud och även tonen, kommer dina ögon sticker ut. Denna regim kommer också minimera rynkor på hörnet av ögonen. Genom dessa steg, att få levande blå ögon som dyker ut är enkelt.