O2s

Hur man gör doft oljor

Det finns så många saker i ditt liv som du vill undvika ännu inte kan, helt enkelt därför att dessa saker är alltid och kommer alltid att vara en del av ditt liv. I ena stunden är du glad, och sedan på en annan man är ledsen. Andra gånger du är så stressad att du vill hitta sätt att lindra din stress.

Det finns olika sätt att lindra din stress

Det finns olika sätt att lindra din stress. Avkoppling tekniker som djupandning övningar, samt visuell och ljud terapi, finns effektiva sätt i stress. Att tillfredsställa ditt luktsinne kan också hjälpa till att lukta gott också må bra. Har du märkt varje gång du luktar något glädjande att du verkligen känner dig avslappnad? Skulle inte det också vara bättre att ha lite produktiv hobby av din egen som kommer att ta dig bort från dina problem med omvärlden?

Skapa doft oljor är faktiskt en sådan hobby

Hur man gör doft oljor. Filtrera det ämne för att avlägsna eventuellt sediment, sedan tappar den.
Hur man gör doft oljor. Filtrera det ämne för att avlägsna eventuellt sediment, sedan tappar den.

Skapa doft oljor är faktiskt en sådan hobby. Det slår två flugor i en smäll, faktiskt: du stressa när du gör doftoljor, och doft oljor själva hjälper dig att hitta befrielse från stress. Skapa din egen doft olja är också billigare än att bara köpa det från butikerna. Inte bara det, kan du använda doft oljor för din egen konsumtion eller ge bort dem till dina vänner som gåvor.

Försök att göra hemgjorda doft oljor. I den här artikeln får du lära dig stegen på hur man gör doft olja.

  • Förbered först följande beståndsdelar: en kopp destillerat vatten, vodka, korianderolja, rökelse olja, enbär olja och orange olja.
  • Blanda alkohol eller vodka med 3 droppar koriander olja och enbär olja, 1 droppe av rökelse olja, och 4 droppar apelsinolja.
  • Du bör sakta röra oljan i vodka, en droppe i taget. Fortsätt att röra tills oljorna blir helt utspridda.
  • Låt blandningen stå i två dagar.
  • Tillsätt sedan vatten (kom ihåg, det ska destilleras) under långsam omrörning igen tills ämnena är helt utspridda.
  • Låt blandningen stå tre veckor i en mörk och sval plats.
  • Filtrera det ämne för att avlägsna eventuellt sediment, sedan tappar den. Att hitta en lämplig behållare, se till att du inte använder ljusa eller klara behållare, kan det vara av plast eller glas. Det är bäst om färgen på behållaren är mörk. Det finns en möjlighet att om du använder en klar behållare, kan ljuset från utsidan påverkar förändringar i doften.
  • När man gör en parfym, bättre sätta skyddande hölje, såsom plastfolie, på din arbetsplats. För mätning droppar av oljor, använda en pipett så att tillsatsen av oljorna kommer att kontrolleras.
  • Du kan faktiskt använda andra oljor såsom lavendel, kamomill, sandelträ, och så vidare. Styrkan av doften kommer att bero på hur mycket alkohol och oljor. Och mängden alkohol och oljor kan också variera. En droppe av mer eller mindre kan ha en annan effekt och kan ändra den övergripande kvaliteten på doften.

Bortsett från att vara billig och miljövänlig

Det finns olika sätt att lindra din stress. Du kan faktiskt använda andra oljor såsom lavendel.
Det finns olika sätt att lindra din stress. Du kan faktiskt använda andra oljor såsom lavendel.

Bortsett från att vara billig och miljövänlig, skapa din egen doft olja är också bra som gåvor. Det kan även vara en bra idé för ett hem-baserade företag. Be dina vänner och släktingar för att beställa från er de olika doft oljor som passar deras smak. Vem vet, kanske du även gå big tid med denna enkla hobby.