O2s

Hur man gör en äggula ansiktsmask

Vissa människor har känslig hud som blir irriterad när man använder kommersiella ansiktsmasker. Detta beror på att dessa varumärken kan ha kemikalier som reagerar dåligt med känslig hud. Ett alternativ till detta är att göra din egen ansiktsmask med naturliga ingredienser. En av ingredienserna bra för huden är äggulan. En äggula kan strama upp porerna och lämnar huden mjuk och smidig. Det finns många typer av äggula ansiktsmasker som du kan använda.

Här är receptet för att göra ett ägg mask med honung och yoghurt:

 • Ingredienser. De ingredienser som du behöver för denna ansiktsmask är yoghurt, en äggula och honung.
 • Förbered och blanda ingredienserna. Få en liten skål för att kombinera ingredienserna. Separera äggulan från äggvitan och placera äggulan i din skål. Lägg en matsked vardera av yoghurt och honung och blanda ingredienserna tills väl blandat. Låt blandningen satt tills det är rumstemperatur.
 • Använda ansiktsmask. Rengör ansiktet med vatten. Använd fingrarna för att sprida masken i ansiktet jämt. Lämna den på ditt ansikte i ca 15 till 20 minuter. Efteråt, skölj av ansiktsmasken.

Här är ett annat recept för en äggula ansiktsmask för mjuka huden:

 • Ingredienser. De ingredienser som du behöver är en äggula, avokado och mjölk.
 • Förbered och blanda ingredienserna. Skala avokado och tärna det i små bitar. Åtgärd 1/3 kopp avokado och lägg den i en bunke. Mosa avokadon. Tillsätt 1/3 kopp mjölk och äggula och rör om blandningen tills du når en tjock och krämig konsistens.
 • Använda ansiktsmask. Tvätta ansiktet grundligt med vatten. Använd fingrarna för att applicera ansiktsmask hela ditt ansikte ner till nacken. Låt ansiktsmask på i 15 till 20 minuter. Skölj bort ansiktsmasken med varmt vatten.

  Detta ägg ansiktsmask recept är att återfukta ditt ansikte. Följ stegen nedan:

  • Ingredienser. Ingredienserna till denna ansiktsmask är en äggula och honung.
  • Förbered och blanda ingredienserna. Få en bunke och vispa äggulan. Lägg en matsked honung och rör blandningen tills väl blandat eller tills en pasta bildas.
  • Använda ansiktsmask. Rengör ansiktet med vatten. Använd fingrarna för att tillämpa ett lager av ansiktsmasken på huden. Låt ansiktsmask för att ställa in i ca 15 minuter. Efteråt, använd ljummet vatten för att skölja ansiktsmasken av.


  Hur man gör en äggula ansiktsmask. Förbered och blanda ingredienserna.
  Hur man gör en äggula ansiktsmask. Förbered och blanda ingredienserna.

  Dessa är några av de äggula recept ansiktsmask som du kan göra hemma. Använd ansiktsmask minst en gång i veckan för att få bort döda hudceller och lämnar ditt ansikte mjukt och fräsch. Använda äggulor som den viktigaste ingrediensen är också känt att förebygga orenheter från att hända. Gör det till en vana att tvätta ansiktet minst två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen.