O2s

Hur man gör en baby kostym dalmatiner hund

Föräldrarna tar alltid tid att köpa söta kostymer för sina barn under Halloween. Om du vill spara lite pengar, gör du bara ditt barn en kostym. Genom att göra detta, kan du släppa loss din kreativitet och komma med en unik kostym och det kommer också att spara lite pengar. Ett av de enklaste kostymer som du kan göra för ditt barn är en dalmatiner hund kostym. Ta reda på hur man gör detta genom att följa stegen nedan.

Hur man gör en baby kostym dalmatiner hund. Material som du behöver.
Hur man gör en baby kostym dalmatiner hund. Material som du behöver.

  • Material som du behöver. De material som du behöver för den dalmatiska kostym är vita footed pyjamas, svart tyg eller tyg som du inte längre behöver, sax, nål, tråd och en röd kropp krita. Du kan köpa vita footed pyjamas från webbplatsen foten baby pyjamas . Se till att välja lämplig storlek för ditt barn så att han kan vara bekväm när du bär kostym.
  • C ut cirklarna. Skär olika storlekar av cirklar från det svarta tyget som du har. Dessa kretsar kommer att vara platser för den dalmatiska kostym.
  • Sy på fläckarna. Sy i fläckar på kroppen och huven på de vita footed pyjamas. Se till att du syr dem väl så att de inte lätt att skiljas från dräkten.
  • Gör öronen. Skär ut två långa tårformade bitar från det svarta tyget. Dessa kommer att vara öronen för hunden.
  • Sy fast öronen. När öronen är klar, sy dem på vänster och höger sida av huven på foten pyjamas. Sy dem precis ovanför området där öronen kommer att bli.
  • Gör svansen. Skär ut en lång remsa av svart tyg. Sy längderna av remsan tillsammans för att bilda ett långt rör. Detta kommer att vara svansen för den dalmatiska kostym. Skär upp några små tygbitar så att du kan stoppa dem i svansen för att göra det fylligare. Efteråt sy upp båda ändarna av svansen för att hålla tyget inuti.
  • Sy på svansen. Nu kan du sy på svansen på baksidan av foten pyjamas.
  • Lägg näsan. Nu din Dalmatiner hund kostym för ditt barn är klar. Allt du behöver göra är att lägga näsan för hunden. Rita en cirkel på näsan av din bebis med en röd kropp krita. Se till att kroppen krita är icke-toxiska. Om du inte har en röd kropp krita, kan du bara använda rött läppstift istället.


Nu har du en söt dalmatiner kostym för ditt barn

Nu har du en söt dalmatiner kostym för ditt barn. Stegen är verkligen lätt att följa och du kan göra dräkten på under en timme. Detta är ett bra sätt att komma med en kostym istället för att köpa en från butiken. Efter användning av dräkten, kan ditt barn fortfarande använda foten pyjamas så det inte kommer att gå till spillo. Närhelst dina barn har maskerader att delta, försöka utnyttja de kläder och accessoarer som du redan har hemma så att du inte behöver betala för en ny kostym.