O2s

Hur man gör en pärlstav klocka band

Kasta inte klockor med brutna häftklamrar eller utslitna remmar

Kasta inte klockor med brutna häftklamrar eller utslitna remmar. Du kan fortfarande byta ut dem mot pärlstav klockarmband. Pärlstav klockarmband lägga till en excentrisk, elegant, och även nyckfull touch till din garderob. De kunde lätt bli ett djärvt mode uttalande och kommer att vara ganska blickfång.

Här är hur du kan göra dina egna unika pärlstav klockarmband.

  • Få ditt material. Du behöver en urtavlan. Du kan använda en från någon gammal klocka, så länge det fortfarande fungerar. Bara avskurna eller separera den gamla remmen eller bandet från urtavlan. Bortsett från de klockor, få ett sortiment av pärlor. Du bör ha 3-4 klart stora pärlor, som mäter omkring 8-10 mm. och minst 60 bitar mindre pärlor. Att ha en mer koordinerad look, bör du välja pärlor i samma färgschema som skulle komplettera urtavlan. Sedan få en sax och en längd av elastisk smycken tråd.
  • M easure handleden. Använd den elastiska smycken tråd för att bestämma storleken på din handled genom att sätta den runt handleden. Lägg två inches till mätningen för att bestämma längden på din klocka band och ge utrymme för utsläppsrätter.
  • Klipp två bitar av den elastiska smycken tråden. Dessa två delar ska matcha den slutliga mått du kom med.
  • Knyt de två delarna av tråd i ena änden. Du bör bifoga detta till urtavlan. På båda sidorna av urtavlan, det finns en bar som används för att ansluta banden eller band till det. Säkra trådändarna du bunden tidigare till baren på ena sidan av urtavlan.
  • Trä pärlorna. På båda delar av elastisk tråd, tråd 9 små pärlor så du bör ha 18 kulor. Sedan följa med en av de stora pärlorna du har. Trä denna stora pärla på båda strängarna. Upprepa denna process tills du är kvar med bara en tum av den elastiska tråden. De större pärlorna bör fungera som en "stabilisator" för att hålla de mindre pärlor på plats.
  • Knyt de andra ändarna av tråden. Säkra dessa ändar till baren på motsatta sidan av urtavlan. Se till att båda ändarna knyts till barer urtavlan tätt och säkert.


Pärlstav klockarmband är mycket unik och kan se elegant

Hur man gör en pärlstav klocka band. Klipp två bitar av den elastiska smycken tråden.
Hur man gör en pärlstav klocka band. Klipp två bitar av den elastiska smycken tråden.

Pärlstav klockarmband är mycket unik och kan se elegant, funky, och nyckfull beroende på pärlorna och färger du använder för att dekorera den. Det är en rolig och artistisk projekt kan du enkelt göra hemma. Det är precis som att göra ett armband. Och vart du än går, kommer du att göra säkert ett sätt uttalande med din pärlstav vackra klocka band.