O2s

Hur man gör en pärlstav snöflinga halsband

En pärlstav snöflinga halsband är funky och moderiktiga

En pärlstav snöflinga halsband är funky och moderiktiga. Det kan idrotten en mängd färger och gnistra i ljuset. Det blir en bra present och glada smycken. Skillnaden med snöflinga halsband kommer med sin användning av kristaller pärlor och sin unika design. Det kan lätt skapas och kostar mindre att göra. Allt du behöver för att komma igång är en snöflinga ram, några kristaller och en liten touch av kreativitet. Ta följande steg nedan för att komma med din egen snöflinga halsband.

  • Välj en design som du älskar. Lägg dina val på bordet. Pärlor av varierande färger och storlekar finns tillgängliga för ditt val. Tänk först om det mönster du vill. Du kan ha en enda färg uppträdda på varje rygg, har alternativa färger på varje rygg eller har olika filer av färger helt och hållet. Efter att ha funderat fram en design, kan du senare pärla upp på ramen.
  • Bead navet. The snöflinga halsband har ekrar och ett nav, som en cykel, där du kan sätta pärlorna på. Sätt ett centrum pärla först, förmodligen en röd pärla eller något som kommer att fånga och behålla uppmärksamheten. Kulorna vid mitten gå ganska på toppen av varandra såsom ryggarna går närmare varandra nära navet. Kontrollera pärlorna alla passar på navet.
  • Gör något ryggrad snöflinga. Börja strängarna en ryggrad av snöflinga. Arbeta hela vägen från navet nedåt. När når 3/8 av en tum från slutet av ryggraden tråd, vrid änden till en 90 graders vinkel med en tång. Twist slutet av tråden tills den stänger i en cirkel. Gör samma sak med de andra ryggar, gör slingor var i slutet av varje tråd.
  • Lägg en stringer wire. Annorlunda tråd mellan varje ryggraden. Du kan lägga den där så länge det täcker avståndet mellan ryggarna. Använd utsäde pärlor på stringer wire. Beroende på vilken design du föredrar, till exempel, kan du sätta små utsäde pärlor, en stora pärlor utsäde och tio ytterligare pärlor utsäde på stringer wire.
  • Hur man gör den stringer tråd. Sätt stringer viran vid den högre delen av ekrarna, närmare navet. Loop slutet av stringer till en talade och göra samma sak med de andra. Dubbelklicka linda slutet av stringer kabeln innan du skär bort överskottet. Du kan välja att lägga till en andra stringer kabeln till den nedre änden av ekrarna, längre bort från centrum.
  • Fäst snöflinga till en kedja. Använd ett hopp ring att fästa snöflinga hänge till ett halsband kedja. Använd tång för att peta hoppa ringen öppen. Skjut kedjan på till ringen. Skjut snowflake till den andra bågen av ringen. Din snöflinga halsband är nu klar.


Hur man gör en pärlstav snöflinga halsband. Välj en design som du älskar.
Hur man gör en pärlstav snöflinga halsband. Välj en design som du älskar.

Det är ganska enkelt att skapa en pärlstav snöflinga halsband. Med bara en liten touch av kreativitet och känsla för detaljer, bara fylla i en snöflinga ram med fängslande kristaller och du sluta med ett smycke som förbättrar och charm utan att vara löjligt i kostnad.