O2s

Hur man gör en skogshuggare knäböj

För någon ny till styrketräning och försöker lära rätt teknik

För någon ny till styrketräning och försöker lära rätt teknik är skogshuggare knäböj ett bra ställe att börja. Rörelsen kan inte utföras om inte kroppen hålls i rätt läge. En nykomling kan inte förstå "rätt läge" inte tvingas till det, vilket är vad som händer med denna övning. Rätt läge inkluderar att hålla bröstet ut och nedre delen av ryggen böjd. Denna ståndpunkt är verkligen tvingas med denna knäböj rörelse. Den skogshuggare squat är också speciellt användbar för de fitness entusiaster med axeln frågor, eller de som måste undvika kompression av ryggraden och stress på nedre delen av ryggen. Regelbunden erfarenhet vikt-lyftare kommer att åtnjuta denna knäböj bara för sin variation på normen, och dess enkelhet att installera. För hemmiljö, är denna knäböj mycket genomförbart med standard hem gym utrustning.

Nödvändig utrustning för att utföra en skogshuggare knäböj ingår i hörnet av ett rum, en skivstång och vikter för att lasta på en ände. För säkerhets skull bör du rensa bort eventuella hinder inom längd skivstång och företrädesvis åtminstone fem meter på vardera sidan. Placera den tomma änden av skivstången i hörnet av rummet. En första-timer kanske vill få känslan av övningen utan vikter till. Erfarna vikt-lyftare kan ladda så mycket vikt som de är bekväma med.

Stå med fötterna sprids minst axelbredd

Stå med fötterna sprids minst axelbredd. Använd båda händerna för att höja den förberedda bar till bröst-nivå. Fingrarna ska sammanflätade när du grepp baren. Upprätthålla placeringen av stången i förhållande till bröstet, bekvämt grep i dina händer. Luta något framåt. Böj på knäna, doppa armbågarna mellan knäna.

Den uppåtgående rörelsen bör endast använda benet makt

Hur man gör en skogshuggare knäböj. För någon ny till styrketräning och försöker lära rätt teknik.
Hur man gör en skogshuggare knäböj. För någon ny till styrketräning och försöker lära rätt teknik.

Den uppåtgående rörelsen bör endast använda ben ström, samma som den nedåtgående rörelsen. Var noga med att hålla baren vid bröst-nivå, fortfarande vilar i dina händer, som håller stången i samma läge som vid starten. Ett rep är klar när du har återvänt till stående. Varje rep bör kompletteras på ett kontrollerat sätt, med en jämn, långsam hastighet.

Se till att skogshuggare squat stannar i din rutin genom att hålla den fräsch. Variera mängden vikter är en självklarhet. Ändra storlek på de använda viktskivor kommer att förändra känslan av baren och hur dina muskler reagerar på rörelse i ett rep. Placeringen av stapeln i förhållande till en vikt lifter kropp kommer också att skapa subtila förändringar i muskel svar. Prova att höja ribban till hakan nivå i början av övningen, och sedan kom ihåg att behålla samma position genom hela rep. En enarmad skogshuggare knäböj, med de laddade viktskivor justeras i enlighet med detta kommer också att ge ett användbart twist för alla workout rutin.