O2s

Hur man gör en tältsäng

Du behöver inte gå utanför ditt hem i vildmarken för att uppleva hur det är att åka på en campingtur. Du och dina barn kan simulera upplevelsen, om än i mer bekväma omgivningar genom pitching ett tält inomhus ovanpå din säng. Visst det är inte alls som sover under träden och stjärnor, men åtminstone kan du använda en riktig toalett och fortfarande grilla några marshmallows och hotdogs. Och, bäst av allt, är det sättet enklare än monterar den äkta varan och det finns inga konsekvenser för gör fel. Här är hur man gör ett tält säng:

Hur man gör en tältsäng. Montera ditt material.
Hur man gör en tältsäng. Montera ditt material.

  • Montera ditt material. Till att börja med, måste du skaffa först alla nödvändiga verktyg och material för att göra din tältsäng. Du behöver en hel del linne och tyg, och kanske några gamla lakan så länge de är rena och fortfarande användbar. Varje färg kommer att räcka och de vanligaste vita kommer att göra fint. Om du har andra preferenser, eller vill gå med ett visst tema, det spelar ingen roll. Se till att tyget du får är tunn och lätt, eftersom tyngre blad inte kommer att fungera lika bra. Du kommer också behöva något att förvandlas till provisoriska tält-stolpar som bambu, gammalt toalettpapper kartong rullar staplade tillsammans eller något liknande. Metallstavar kan vara farliga för små barn, men du inte vill använda något som hoprullad tidning, eftersom dessa kan vara för svag för att stödja ditt tält. Du behöver också sax eller en fräs, lite tejp, klämmor, en häftpistol och kanske lite garn eller tråd.
  • Gör lämpliga mätningar. Sedan behöver du ta måtten på din säng, så att du vet hur mycket tyg du behöver. Du behöver inte vara exakt, men kom ihåg att du bör använda precis rätt mängd tyg. Längre och det kommer att sloka i mitten och om den är kortare det kommer att sträckas ut ökar chanserna att det bryta eller riva. Mäta längden och bredden av sängen kommer att ge dig en uppfattning om hur mycket tyg du behöver. Bestäm hur högt du vill att tältet ska vara. Polerna måste vara av samma höjd, eftersom de kommer att förankra och stödja ditt tält.
  • Sätta upp tältet. Säkra polerna till foten och huvudet av din säng. Återigen, se till att de är på samma höjd. Vik dina lakan på mitten, på längden. Ta det övre hörnet av de två ändarna och fäst dem på sina respektive stolpar med klämmorna. Se till att det inte är slapp i mitten. Sedan tar de vikta sidorna och fäst dem till de fyra hörnen av sängen, dra dem så att de blir spända. Du har nu en tältsäng.


Detta förfarande för framställning av ett tält sängen är lätt, enkel och snabb

Detta förfarande för framställning av ett tält sängen är lätt, enkel och snabb. Även dina barn kan göra det om du gav dem tillräckligt med tid och rätt håll. Nu kan du ha camping resor närhelst du känner för det. Dina barn kommer att tigga för att veta när du kan göra det igen.