O2s

Hur man gör en tidning pärla armband

Om du är den typen av person som gillar att skapa gulliga objekt från saker du har hemma, är ett bra sätt att använda din kreativitet och idérikedom för att göra tidningen pärla armband. Detta är något du kan göra med dina barn också, ett sätt att tillbringa kvalitetstid tillsammans och komma med alla möjliga mönster för din tidskrift smycken. Det roliga med det är att du inte behöver spendera mycket pengar för att göra dem. Du måste helt enkelt samla dina gamla tidningar, företrädesvis de som har en massa färgade och glansiga sidor, och med några fler material som du har hemma, börja göra dina pärlarmband. Du kan även blanda dem med några överblivna pärlor och kombinera dem tillsammans för att göra ditt armband så unikt som en egen personlighet. Här är hur man gör dem.

  • Samla dina material tillsammans. För detta projekt, behöver du några sidor från en gammal tidning. Plocka dem med en massa färgglada mönster på dem. Om de har några ord skrivna på, det spelar egentligen ingen roll. Blanka sidor är ännu bättre. 1 magazine sidan är tillräckligt för att producera 3 armband, så beroende på hur många smycken bitar du kommer att göra, multiplicera varje sida med 3. Du kommer också att behöva ett papper fräs eller Xacto kniv, en linjal, trä tandpetare, ett limstift, några Elastisk sladdar mäter ca 10 inches, genomskinligt nagellack, och sax nagelband. Om du vill lägga till några pärlor, kan du göra det.
  • Klipp ut sidorna i din tidning. Riv ut sidan från din tidning som du har valt och med din linjal mäter ½ inches per band. Klipp alla band med din pappersskäraren. Du kan antingen skära ut hela sidan i tidningen eller skär ut 4 remsor först att göra ett armband. När du har gjort detta, börja klippa dina remsor i hälften, går diagonalt när du gör det. Ett armband normalt skulle använda ca 8 av dessa diagonala band.
  • Rulla din tidning remsor. Få en tandpetare och en bit av din pappersremsa. Fortsätt att rulla den bredare delen av din pappersremsan på din tandpetare på en enda roterande rörelse. Applicera lim på resten av ytan av papperet med din limstift. Börja med att dra åt din pappersremsa runt tandpetare. När detta är gjort, jämna änden av remsan, ställer det på sin plats. Så fort du är klar med detta förfarande, kan du ta bort papperet pärlan från tandpetare genom att skjuta den försiktigt bort. Utrymmet i mitten av din pärla skapas av din tandpetare kommer att fungera som den farstun för din gummiband.
  • Lägg glans till dina tidningen pärlor. Lägg ett lager genomskinligt nagellack på dina pärlor att härda den och att hålla den skyddad från vatten i fall där ditt armband kan bli våt. Det lägger också en extra glans till dina pärlor. Plocka upp en sträng i taget, ställ den på din tandpetare och börja polera. Detta kommer att torka upp i ett par minuter. Du kanske vill hålla dina tandpetare med dina våta pärlor på dem på en bit frigolit för att tillåta dem att torka snabbt. Se till att du inte placera dem väldigt nära varandra för att hålla dem från att fastna i varandra. När torkat, kan du klippa bort på några lösa kanterna med dina nagelband sax.
  • Börja att strängen dina pärlor. Klipp din gummiband till en längd av ca 10 inches. Du kanske vill lägga till några inches extra ifall du vill knyta din vet flera gånger för att hålla det säkert. Börja att strängen i din tidning pärlor, kombinera dem med glaspärlor om du föredrar. Knyt upp din knut ordentligt.


Hur man gör en tidning pärla armband. Samla dina material tillsammans.
Hur man gör en tidning pärla armband. Samla dina material tillsammans.

Du har nu skapat din tidning pärla armband. Det är roligt och enkelt och du kan komma med vackra bitar i alla färger och mönster du vill.