O2s

Hur man gör gratis skönhetsprodukter

Är du en själv bekände skönhet produkt junkie

Är du en själv bekände skönhetsprodukt knarkare? Naturligtvis tänker man inte använda beskrivningen och överseende negativt. Du älskar bara produkter provtagning skönhet så mycket du kan, när du kan. Och nu när ekonomin är inte så uppmuntrande, har din make up spendera budgeten kraftigt påverkats, också.

Hur man gör gratis skönhetsprodukter. Schemalägg dina resor till köpcentret.
Hur man gör gratis skönhetsprodukter. Schemalägg dina resor till köpcentret.

Skönhetsprodukt junkies som du har hittat några spännande och kreativa sätt att ha råd med sig av en hel del gratisprover och få tillgång till nya produkt prövningar, utan de höga prislappar. Följ dessa vettiga tips så att du kan göra din mycket omtyckta gratis skönhetsprodukter:

Schemalägg dina resor till köpcentret

Schemalägg dina resor till köpcentret. Självklart kommer du inte dit för att handla. Gå direkt till varuhuset. Kolla in makeup räknare. Du kanske också vill gå till återförsäljaren butiker runt. Hur som helst, när du är där, kan du prova enkelt ut sina nya produkter. Nu, om du märkt något som fångat din fantasi och det är inte på räknaren för nya produkter, nonchalant prata med säljare. Fråga snyggt. Oftare än inte, får säljaren ivrigt för att finna sätt att låta dig ta hem ett prov, även om det bara är en mycket liten en. Naturligtvis måste du planera dina besök också. Du kan inte hålla tillbaka i en viss butik eller butik. De kan lätt upptäcka din modus operandi. Inkludera de andra närliggande gallerior i din resplan.

Skanna igenom dina Skönhetstidningar

Skanna igenom din skönhet tidskrifter. Magazine annonser innehåller ofta prover. Reklam på stiftelse eller ansikte produkter pulver innehåller ofta freebies. Så, helt enkelt njuta av dem. Nu, om du inte tänker teckna någon gång snart, bläddra i tidningar i skönhetssalonger eller kontor väntrum. I hemlighet få dem ut ur magasinet och sätt dem i väskan.

Få dina prover on-line

Är du en själv bekände skönhet produkt junkie. Skanna igenom din skönhet tidskrifter.
Är du en själv bekände skönhet produkt junkie. Skanna igenom din skönhet tidskrifter.

Få dina prover on-line. Surfa på nätet. Det finns ett antal webbplatser som ger dig chansen att ta emot prover. Men, naturligtvis, få provet fällor du att göra något först. Den fångst? Avsluta en undersökning. Gå med i en mailinglista. Kolla in andra liknande erbjudanden. Du kan behöva investera lite i tid, men vem bryr sig. Du vill att dina prover. Generellt måste du vänta minst en vecka för dina belöningar som skall levereras. Så småningom, trimma ner ditt surfande listan. Få prover från tillverkare och återförsäljare. De är inarguably mer seriösa och pålitliga och du behöver inte oroa dig för dina prover.

Dra nytta av dina faktiska personliga inköp

Dra nytta av dina faktiska personliga inköp. Självklart måste du spendera pengar på att köpa de produkter som är nödvändiga för din skönhet och hår regim. De är saker som du inte kan leva utan. Nu, eftersom du betalar för dem, är det egentligen inte en dålig idé att få något i gengäld. Till exempel, vid Sephora.com, berättigar en produkt köper du välja tre prov. Hitta mer om detta och du är på rullen.

Skönhetsprodukt junkies som du behöver för att vara påhittig

Skönhetsprodukt junkies som du behöver för att vara påhittig. Om du behöver trycka på några butiker och räknare skönhet, gör det diskret. När folk börjar känna igen dig, det är i slutet av din scoring äventyr. Så planera dina drag.