O2s

Hur man gör pärlstav hårscrunchies

För en kvinna

För en kvinna, kan ha stor hår betyda många saker som ett stort förtroende uppsving, eller en avslappnad känsla, eller kanske ha sinnesfrid. Dessa är skälen till varför kvinnor går till stor längd att fixa sitt hår. Det är samma skäl till varför kvinnor spenderar tid och pengar på grooming håret och köpa tillbehör till stil det. Det är därför ett stort utbud av tillbehör har skapats från pannband, band, hästsvansar och scrunchies.

Hårband, hästsvans, och scrunchies är enkla accenter men när den används på rätt sätt kommer att föra fram det bästa i en kvinnas hår. Och det fina är, en kvinna kan styla och göra sina egna hår tillbehör. Det är enkelt och lätt att göra Bedazzled pannband, fina band och även beaded scrunchies hår. Här är några tips på hur man gör pärlstav hårscrunchies.

Hur man gör pärlstav hårscrunchies. Material först innan beading.
Hur man gör pärlstav hårscrunchies. Material först innan beading.

  • Material först innan beading. Innan du kan börja göra pärlstav hårscrunchies, måste du ha rätt utrustning. Först börja med att få något tyg du gillar. Rätt dimension för tyget är 22-av-6 inches. Du kommer också att behöva en sax för att klippa tyg och vad inte. En symaskin och tråd kommer väl till pass i detta projekt. Bered lite snöre elastiskt, cirka åtta inches av ¼-tums variant. Förbered en sömnad nudel också. Och slutligen, få vackra mångfärgade pärlor för din design. Med rätt utrustning, kan du göra en snygg pärlstav hårscrunchies.
  • Silk är i? Nu samla allt material i ett arbetsbord. Ta en närmare titt på dina saker. Om ett siden material hittas, ställ den åt sidan. Silk kommer inte att fungera bra som en scrunchie. Det är alltför mjuk för att hålla håret tillsammans. Så silke är ute för att göra pärlstav hår scrunches.
  • Göra snitt. Klipp tyget till den storleken som du behöver. Gör en? Tum veck på insidan sidan ut. Och se till att du gör detta på bara ena änden. Detta kommer att vara din sömnad guide. Sedan långsamt vika tyget till hälften. Matcha sidorna samtidigt utspelas globlinjen. Du bör lämna en ½ tums utrymme. Den uncreased 6-tums kant och kanten 22-inches lång bör sys. Var försiktig i sy kanterna.
  • Bead arbetet påbörjas. Det är dags att få din flerfärgade pärlor. Det första du bör göra är att sy för hand pärlorna. Se till att de placeras 2 centimeters mellanrum. Kulorna bör fastsydd på den högra sidan av tyget. Och när du syr pärlor, se till att det finns utrymme i sömmarna. Du kommer att vara maskin sömnad den delen. Det bästa sättet att göra just detta är för att undvika att täcka hela området nära sömmarna.
  • String det. Gå till den delen av tyget med den redan sydda kanten, den som är 6 inches i längd. Få din elastisk sträng. Placera den i 6-tums kant. Sy kanten ordentligt på elastisk tråd. Detta kommer att ge dig en stark bindning till tyget. Vrid sedan tyget med rätsidan uppåt. Anslut de två ändarna av det elastiska. Det är bäst om du räta ut tyget. Detta kommer att göra sömmen sjunka ännu.


Med rätt utrustning och säker sömmar, har du nu din egen pärlstav scrunchies. Det är trevligt och enkelt när det görs rätt.