O2s

Hur man gör plus size shopping enkelt

Shopping för plus size kläder kan vara frustrerande

Shopping för plus size kläder kan vara frustrerande, men det behöver inte vara. Om du är avundsjuk på dina vänner som verkar ha en mycket bättre tid shopping än du gör, är det dags att omvärdera hur du handlar. Du kan smickra din figur oavsett din storlek. Plus size shopping kan vara lätt om du har en plan.

Hur man gör plus size shopping enkelt. Börja med en bra grund.
Hur man gör plus size shopping enkelt. Börja med en bra grund.

  1. Börja med en bra grund. Många kvinnor av alla storlekar bär en felaktig bh. Om du har problem med att handla, bör ditt första steg vara att hitta en bra åtsittande behå. Du kanske vill gå in för en professionell behå montering om du är osäker på om du köper rätt storlek. Korrekt underkläder kan göra hela skillnaden när det gäller passform på kläderna.
  2. Välj rätt butik. Alltför många kvinnor försöker handla i missar avdelningen i stället för plus size-avdelningen på grund av förnekelse över den storlek de faktiskt bära. Kom ihåg att bara du kommer att se taggen storlek. Det är mycket viktigare att hitta kläder som passar, oavsett vad numret är på taggen. Kom ihåg att även i plus-sized butiker, kan den storlek som passar dig variera från butik till butik, och även från plagg till plagg.
  3. Börja med grunderna. Varje kvinna behöver en garderob fylld med grunderna. Om du bara väljer trendiga bitar, hittar du dig själv att behöva handla mycket oftare när de blir inaktuella.
  4. Fokus på passform. Lär dig vad skär smickra din figur, och som gör att du ser större än du är. Stick med de som tenderar att smickra dig, och du kommer alltid att må bra när man försöker på kläder när du är ute och handlar. Ta hjälp av vänner om du är osäker på vad stilar kommer att se bra ut på dig.
  5. Njut av stil. Bara för att du kan inte passa in i samma storlek som en landningsbana modell betyder inte att du inte kan hitta samma snygga design i din storlek. Blanda i ett par trendiga bitar tillsammans med din basgarderob för att hjälpa dig att känna dig snygg. Du kan behöva titta runt lite för att hitta en butik som bär både storlek och stil som du vill ha, lyckligtvis, i dag finns det många trendiga plus-size butiker catering till yngre kvinnor eller de som inte vill hålla sig till just den grunderna.
  6. Handla på nätet. Om du fruktar möjligheten att gå in i en butik och försöker på kläder, anser shopping på nätet. Många plus-sized butiker erbjuder online skyltfönster, eller ens uteslutande på nätet. Om du letar efter ett brett spektrum av stilar, storlekar och prisklasser, kan nätet vara vägen att gå. Helst bör du känna dina mått innan shopping online så att du kan se kläderna passar, men många online klädbutiker erbjuder en liberal politik för återvändande av denna anledning.

Plus size shopping kan vara lätt

Plus size shopping kan vara lätt. Bara fokusera på att hitta kläder som passar och smickrar dig. Dina val bör omfatta grunderna samt ett par trendiga bitar för att hjälpa dig att känna dig snygg.