O2s

Hur man gör smycken med glas

Om du vill göra smycken som är billiga men vacker

Om du vill göra smycken som är billiga men vacker, glas smycken en av dina bästa val. Glas smycken gör mycket anpassning, speciellt när du har bemästrat tekniken är inblandade i glas smycken gör. Här är sätt att skapa dina egna glas juveler.

Lampa arbete smycken

Lampa arbete smycke. För att skapa smycken lampa arbete behöver du borosilikatglas och soda kalk. Dessa är lättast att arbeta med när du torching dina egna glasögon, vilket är vad som händer i lampans arbete. Glasen som du väljer bör vara förenliga med varandra. Vissa typer av glas kommer att ta längre tid att smälta och längre tider för att svalna. Om en glasbit kombineras med en annan som inte smälter och kylas i samma takt, kommer glaset sönder.

Hur man gör smycken med glas. Lampa arbete smycke.
Hur man gör smycken med glas. Lampa arbete smycke.

Förberedelse och design. För beredning bör du ha all utrustning för lampa arbete redo. Dessa är grafit och mässing för gjutning av smycken bitar, marvers, volfram plockar, domkrafter, en fackla, och dorn stål. Skapa design för glassmycken förväg. Rita detta på papper. Designen kommer att fungera som plan whne du börjar skapa själva glasbitarna.

Värm glaset

Värm glaset. Ta glasstavar som är kompatibla med varandra och hatt dessa försiktigt med facklan. Kontrollera att man börjar med en låg temperatur, innan den gradvis ökning av temperaturen till den värme som behövs för att smälta glaset. Annars kommer glaset sönder om den är överhopad med för mycket värme. När glasstavar har börjat smälta, linda dem runt huvudet på spindeln, så att du kan skapa mönster.

Dekorera

Dekorera. Dekorera glaset bitar kan göras med hjälp av ett flertal tekniker. Du kan blåsa glaset, snedvrider den, använd volfram kablar för att skapa hål och former, eller så kan du infoga färgämnen och andra bitar av glas för att skapa virvlande tryck och mönster. Valet är upp till dig, och vilken typ av design som passar bäst med smycken som du skapar. När dekorationer är klar är nästa steg att montera de olika delarna. Innan du gör detta, se till att glas som är lika temperatur, så att dessa kommer att svalna i samma takt.

Glödgning

Om du vill göra smycken som är billiga men vacker. Förberedelse och design.
Om du vill göra smycken som är billiga men vacker. Förberedelse och design.

Glödgning. Glödga glaset i en ugn, så att de olika delarna av glaset blir mjuk och formbart nog att smälta samman, men utan den höga värmen som smälter glaset till ett stycke. Kom ihåg att olika glastyper tar olika glödgning procedurer.

När glaset har blandats samman, kyla den färdiga produkten. Kylning glas kan inte göras i rumstemperatur. Du måste justera värmen i ugnen så att glaset kyls ner i en mycket gradvis och förutbestämt sätt. Detta kommer att hålla glaset från att bryta, och kommer att stärka glasbitarna så att det kommer att ta mycket mer tryck att bryta det, och mycket mer värme för att göra glaset sönder. Efter nedkylning kan du lägga smycken pjäs till en ring, ett halsband eller andra delar smycken.