O2s

Hur man håller händerna ung och vacker

Miljontals dollar har spenderats på anti-aging produkter i ett försök att hålla våra ansikten ser ung och frisk. Nyligen dock fokus på att hålla våra händer ser ung och vacker att nyheter.

Hur man håller händerna ung och vacker. Applicera fuktighetskräm på händerna minst 3 eller 4 gånger om dagen och även vid sänggåendet.
Hur man håller händerna ung och vacker. Applicera fuktighetskräm på händerna minst 3 eller 4 gånger om dagen och även vid sänggåendet.

Våra händer gör så många saker för oss på daglig basis att det är lätt att ta för givet att de alltid kommer att se ung och vacker utan mycket extra omsorg. Detta är dock inte sant! Och det är inte bara huden på våra händer som räknas, det är också våra naglar, nagelband, knogar, och palmer som utgör det vi kallar våra händer.

Vart och ett av dessa områden bör vara bortskämd och vårdas från tidig ålder om du vill förhindra att dina händer från att ha synliga tecken på åldrande. Några negativa tidigt åldrande tecken inkluderar tunnare hud, solskador som orsakar brunfärgade ålder eller leverfläckar, spruckna eller trasiga naglar, hangnails, palm förhårdnader, sprucken eller sprucken hud.

Inklusive följande viktiga tips handvård regelbundet kommer att hålla händerna ung, vacker och frisk. Använd dessa tips för hur du kan hålla händerna unga söker.

  1. Applicera en vattentät solkräm formulerad för händer som innehåller minst 15 SPF. Gör detta dagligen, speciellt om du tillbringar mycket tid utomhus.
  2. Applicera fuktighetskräm på händerna minst 3 eller 4 gånger om dagen och även vid sänggåendet. Välj en fuktighetskräm som innehåller aminosyror eftersom detta hjälper att bygga kollagen. Kollagen hjälper huden att behålla fukt, hålla huden på händerna ser frisk och ung.
  3. Skydda händerna med handskar när gör rätter eller använda tvål, rengöringsmedel eller andra kemikalier. Om du är en trädgårdsmästare, alltid använda trädgård handskar för att skydda händerna från smuts, repor och den heta solen.
  4. Gör en egen manikyr varje vecka eller oftare om det behövs, för att hålla dina naglar och nagelband ser frisk och attraktiv. Först blöta händerna i varmt vatten för att mjuka upp dina nagelband. Applicera därefter ett nagelband Krämer för att ta bort döda hudceller och hangnails. (Följ alltid produkten riktningar.) Tryck försiktigt alla dina nagelband tillbaka och runt nageln med ett nagelband käpp, och sedan tvätta händerna med varmt vatten. Därefter försiktigt fil naglarna i en mjuk oval form efter att du har trimmat dem. Slutligen, fäst din favorit nagellack följt av en toppbeläggning. Du kommer att bli förvånad över hur ung kommer friska och härlig dina händer ser om du följer denna rutin regelbundet.
  5. För att öka cirkulationen i händerna, massera handflatorna och varje finger regelbundet med en varm olja som du väljer. Detta är ett bra sätt att hålla händerna ser ung och frisk varje dag!