O2s

Hur man håller skosnören bundna

Gör dina skosnören verkar vara obundet varje gång du tittar ner på dina egna fötter? Är dina skosnören snubbla alltid upp dig? Denna störning kan komma till ett slut med några enkla tips och lite kreativitet. Med dessa verktyg kan du hålla dina skosnören bundna och aldrig oroa dessa skosnören igen.

Hur man håller skosnören bundna. Med skosnören spetsad i skorna.
Hur man håller skosnören bundna. Med skosnören spetsad i skorna.

Det första att tänka på är den metod som du använder för att knyta dina skosnören. Till exempel, är det alltid bättre att dubbelknut skorna för att använda en enda knut. Detta kommer att leda till starkare bindning till din sko och fot, och mindre av det glapp som kan orsaka skosnören till synes knyta upp av sig själva. En vanlig sko knut med endast en knut kan lätt komma ogjort på enkla bogserbåten vid ändarna av skosnöre. Därför är det din första försvarslinjen för att helt enkelt dubbelknut dina skosnören.

Efter att ha tagit det här steget, det är en extra försiktighetsåtgärd att ta de bundna slingor och svansar och stoppa dessa ändar under snören längs fronten av skon eller under skon tungan. Detta kommer att förhindra främmande glidning följd av kontakt med närliggande främmande föremål. Genom att säkra dubbelknut i en mul-passande formen, ökar du avsevärt dina chanser att hålla skorna ordentligt bunden.

Om detta inte fungerar, kan du prova en annan metod för att hålla dina skosnören bundna.

Med skosnören spetsad i skorna

Med skosnören spetsad i skorna, gör ett märke på skosnörena där knut vanligtvis formulär när du knyter dem. När du har gjort detta märke, SNÖRA UPP skosnören från skorna så att de är skilda från skorna. Var noga med att tänka på hur skosnören var spetsad på skorna innan du tar bort dem så att du får rätt åter snöra dem när du är klar med denna process.

Hur man håller skosnören bundna.
Hur man håller skosnören bundna.

Fäst änden av ett snöre runt en träbit (som på en stol) eller ett dörrhandtag, och dra snöre sträckt med handen genom att greppa den andra änden. Var noga med den markerade platsen där skosnöre normalt knuten är i spänt området mellan säkrade slutet och slutet du håller.

Fast gnugga tvål eller ett vaxljus på skosnöre där du har markerat knuten blir. Om det är lättare, kan du linda snöre runt skrot trä (något du inte har något emot att få tvål eller stearin på) så att när du gnuggar tvålen / vax på skosnöre, kommer skrot trä ger en yta att sätta Trycket på. Upprepa för båda parter och för båda skosnören.

Om du vill ha en enklare, snabbare lösning, det finns också produkter som utformats speciellt för att hålla bundna skosnören. Tacky stick sätter en osynlig klibbig beläggning på skosnören, lämnar dem mindre benägna att knyta upp på egen hand.