O2s

Hur man har vinter kul i New York City

New York är en bländande

New York är en bländande, magiska plats under vintern, och kul är ute för dig att upptäcka i varje hörn och gata. Om du planerar att tillbringa din vintersemester i New York, det finns många roliga aktiviteter och minnesvärda platser för dig att besöka. Här är bara några av dem.

Hur man har vinter kul i new york city. Ha skitkul på den festliga rockefeller center.
Hur man har vinter kul i new york city. Ha skitkul på den festliga rockefeller center.

  • Ha skitkul på den festliga Rockefeller Center. Rockefeller Center förvandlas direkt till en vacker, magiska plats så snart December anländer. En av deras måste-se ikoner är jätte julgran, och när du är runt kvarteret, skulle du inte missa det. Den första natten med den årliga Tree Lighting är alltid en fröjd för ögat, och föregås med olika kändisar framträdanden och live-musikframträdanden. Den världsberömda jätte julgran går vanligtvis på displayen under den första veckan i december och kommer att vara på displayen tills den första veckan i januari. Andra underhållande funktioner inkluderar Top of the Rock-vilket är observation däck av Rockefeller Center och erbjuder en spektakulär panoramautsikt över New York City. Om du gillar skridskoåkning, droppe Rockefeller Center berömda Ice Rink.
  • Äta frukost med jultomten. Detta är definitivt något för barnen att njuta av, särskilt om du få några av dem med dig. Rock Center Café vid Rockefeller Center värd för Santa och hans nissar varje år. Barnen kan gå upp till Santa att ha en trevlig pratstund och en fotosession med honom, och få en gåva också.
  • Njut av winter wonderland som är Central Park. Under julhelgen, förvandlar Central Park magiskt till ett vinterlandskap. För en verkligt unik vintersemester upplevelse, prova att gå på en traditionell häst och vagn rida runt parken medan du njuter av sevärdheterna samtidigt. Parken är känd och har förtrollande skogsmark vyer med rikliga trädkantade vägar. Bortsett från vagnen rida, kan du också gå skridskor vid Central Parks Wollman skridskobana. Sedan kommer på besök några isbjörnar och andra magnifika djur på Central Park Wildlife Center och Zoo.
  • Skate blues bort. Skridskobanor finns i överflöd i New York City och är fulla, särskilt under semesterperioden. Det är dags att ta ut och rengöra din gamla par skridskor och inrätta en skridskoåkning uppdaterad med din älskling, vänner eller familj. Om du hittar en skridskobana som proppfullt av folk, har du många andra platser att välja mellan. Bortsett från ishallen vid Rockefeller Center och Wollman Rink i Central Park, andra platser är dammen på Bryant Park och The Sky Rink på Chelsea Piers.
  • Skäm bort dig med unika matupplevelser. Vintern semesterperioden kommer bara en gång om året, och för de flesta människor, det är också en tid att ägna sig åt god mat och dryck. Om du vill ha en smak av något nytt, vara lite äventyrlig och prova nya restauranger, kaféer och diners. Exempel rätter du inte skulle normalt hittar i ditt eget hem, stad eller stad. I själva verket är några av världens finaste restauranger ligger på Manhattan. Du kan prova Da Silvano s som erbjuder äkta toskansk matlagning på ett roligt och höft atmosfär. Det är även en utmärkt plats för kändis iakttagelser. Du kanske också vill prova Normas, som sägs erbjuda de bästa brunch val. Det ligger i Le Parker Meridian Hotel, som ligger nära Central Park.
  • Titta semester-tema shower och uppträdanden. New York tar aldrig ur livespelningar och föreställningar under semesterperioden. Försök att köpa biljetter till en Broadway eller off-Broadway spela. Du kan få teaterbiljetter med 25-50% rabatt på TKTS, som ligger vid Duffy Square i 47th Street. NYC Ballet har också föreställningar som Nötknäpparen särskilt under december. Medan Radio City Music Hall värd för den årliga Christmas Spectacular-en lineup av levande musikföreställningar, som de flesta infödda New York-bor inte vill missa. Du kan också kolla in Aktuella evenemang på Madison Square Garden.
  • Besök Bronx Zoo. Detta är något för hela familjen att njuta av. Bronx Zoo är den största djurparken i världen och är hem till 4.000 djur. Besök djurparken efter skymningen och du kan fånga deras fantastiska Holiday Lights display.
  • Ha en skön och lärorik promenad genom museer. New York har många museum i världsklass varje museum älskare skulle ta glädje i. Det bästa av partiet är Metropolitan Museum of Art eller status, som har en lång tradition av en bländande julgran display och en antik napolitanska Födelsekyrkan scen display, cirka 18th Century.


New York, staden som aldrig sover, är också den stad som aldrig slutar fira förundran och skönhet vintersemester. Du kommer definitivt att ha kul där och hålla många kära minnen av de saker du gjorde och de platser du har varit på.