O2s

Hur man hittar DC tunnelbana järnvägsstationer

Vår landets huvudstad är en av de största turistmålen i landet

Vår landets huvudstad är en av de största turistmålen i landet. Bokstavligen tusentals turister från insidan och utanför landet kommer i daglig att se historiska platser som Washington Monument, Lincoln Memorial, Wall och även kongressen. Det finns mycket att se i landets huvudstad och ibland det bästa sättet att se det är genom DC Metro. Dessa tåg resa till många platser runt om i DC-området och de även gå ut till så långt som Maryland och Virginia. Med fem järnvägslinjer som löper genom flera ovan jord och underjordiska stationer över hela staden, det är det bästa sättet att komma runt DC.

Turister kan ha svårt att upptäcka dessa stationer, så om du hittar dig själv någonsin i Washington DC och letar efter en DC tunnelbanestation, följ tipsen nedan om spotting dem.

Hur man hittar DC tunnelbana järnvägsstationer. Vår landets huvudstad är en av de största turistmålen i landet.
Hur man hittar DC tunnelbana järnvägsstationer. Vår landets huvudstad är en av de största turistmålen i landet.
  • Planera i förväg. Dessa dagar all information du behöver är nedladdningsbara via appar. Med din mobiltelefon eller bärbara dator, kan du komma DC Metro webbplatser och ladda ner stationen platser till din mobil eller laptop. Tunnelbanan webbplats uppdateras dagligen så att du vet vilka linjer kan få dig att vilken plats i DC.
  • Synkronisera upp. Använda program på din mobiltelefon eller i vilken bärbar handhållen enhet du äger (iPod, iPad, tänder etc.) ladda ner en karta över staden och tunnelbanestationer. Detta kommer att hjälpa dig på ett effektivt sätt komma till dina destinationer i snabbaste möjliga sätt så att du har tid att spela turist längre.
  • Titta efter brun. Tunnelbanestationer är markerade med stora bruna kolonner med en stor bokstav M på dem. Du kan inte missa dem.
  • Lär tåglinjer. Lika expansiv som Metro är, oddsen är du kommer att behöva göra överföringar för att komma till dina destinationer. Det är bäst att du lär dig vilken station tjänster som linje och vägen för tåg linjer. Detta kommer att göra dina överföringar lättare och tar inte upp för mycket tid.
  • Skaffa en farecard. Tågen är inte gratis och du behöver en Farecard att borda dem. Dessa kan köpas på stationen och du kan be kassan om dagarsbiljetter om du inte planerar att stanna i staden länge.
  • Fråga runt. Att se staden som turistmål, en hel del av lokalbefolkningen används för att ge anvisningar till förlorade turister. Så länge du agerar artigt och hjärtligt, kan du be lokalbefolkningen för riktningar. Du kan också be poliser för riktningar, eftersom de är också bekant med staden och dess platser Metro.

Hitta DC Metro stationer i staden är inte svårt så länge du har planerat din resa framåt. Planering gör framåt din resa tidseffektivt så du har mer tid att spendera på turistattraktioner. Prova att logga in på turist chattrum och samla information där. Du skulle bli förvånad vilken information du kan slakta bara genom att läsa turist och lokala s inlägg på anslagstavlor på nätet. Det bästa sättet att ta sig runt DC är att rida tunnelbanan och förstå hur platsen tunnelbanestationer. Detta kommer att vara till stor hjälp samtidigt utforska staden.