O2s

Hur man hittar en verkställande portfölj

Den verkställande portfölj är inte längre bara en vanlig läderväska fylld med viktiga dokument toted av ett företags rainmaker. Detta visst objekt har korsat över till den fashionabla sidan av saken, som helt fyller ett utseende som bara kan beskrivas som chic och upproriska samtidigt. Det är chic grund av det faktum att en verkställande inte kan leva utan en och upproriska just därför att du inte behöver vara en verkställande att äga en.

Det finns många sätt att hitta en verkställande portfölj:

1

Hur man hittar en verkställande portfölj. Välj något i klassiska färger som svart eller mörkbrun.
Hur man hittar en verkställande portfölj. Välj något i klassiska färger som svart eller mörkbrun.

Ett. Hitta "The One" börjar med en bra lista för fabrikat, typ, märke, funktion, kvalitet och kostnad för vad som kommer att utgöra en klok investering från din sida.
  • Lista ner även de enklaste saker som storlek, handtag, inredning, lås, och form.
  • Välj något i klassiska färger som svart eller mörkbrun. Maroon är en fin färg om du känner dig lite äventyrlig. Oavsett färg du väljer är bra så länge det gör dig lycklig.
  • Köp en portfölj baserad på dess funktionalitet. Till exempel, en laptop-portfölj för en bärbar dator, en läderportfölj om du är en man som är i ser moderiktiga och snygga, en designer portfölj om du vill landa i det bäst klädda lista, och slutligen, en lyxig portfölj om du vill känna bortskämda även om du har att bära runt med dig.

2. Hitta det på nätet. Amazon.com är ett bra ställe att börja din sökning för alla typer av portföljen som du vill ha börjar vid USD699. Läs igenom produktinformation och recensioner som hjälper dig att avgöra om du köper på nätet fungerar till din fördel.

Tre. Det lönar sig att få rekommendationer från dem som har försökt och testat deras val av varumärke så gå och be dina kollegor eller vänner för rekommendationen.

Hur man hittar en verkställande portfölj.
Hur man hittar en verkställande portfölj.

4. Hitta källan. Fråga folk om de vet någon som gör detta för en levande. Har man gjort enligt dina specifikationer för konstruktion och budget. Släng i din monogram och du är allt klart.

Fem. Vara på sin vakt för slutet av säsongen försäljning meddelanden.

6. Peta runt köpcentra och loppmarknader när du besöker en annan stat och när utomlands.

7. Tveka inte att kolla in loppisar. Även begagnade portföljer bör betraktas som diamanter i ruffen.

8. Om kostnaden är inte ett alternativ, då gå för bästa portföljer märken som en Dunhill Trygga Computer Case (USD1, 130); Kaku säljs på Museum of Modern Art i USD300, eller en Jack Georges för hundra dollar mer än en Kaku.

9. Läs modemagasin som Vogue eller Elle där du är mest sannolikt att hitta den senaste fynd i läder objekt, verkställande portföljer ingår.

Att hitta en verkställande portfölj som kommer att spegla din livsstil och personlighet bör vara ganska lätt att göra. Du vet när du har gjort rätt val om det ger dig valuta för pengarna och om du inte kan gå ut för att möta din arbetsdag utan den. Naturligtvis är det inte ont alls om det gör huvuden tur din väg också!