O2s

Hur man hittar korta frisyrer

Sedan början av tiden har kvinnor varit bekymrad sitt hår

Sedan början av tiden har kvinnor varit bekymrad sitt hår. Det berömda 3000-årig statyett från istiden - Venus av Willendorf och Brassempouy - visar tydligt en bild av en kvinna som stylade håret. Kvinnor på den tiden helt klart redan ett koncept av skönhet och attraktivitet.

Kort hår på kvinnor har också populärt i historien

Hur man hittar korta frisyrer. En av de viktigaste informationskällorna är numera på internet.
Hur man hittar korta frisyrer. En av de viktigaste informationskällorna är numera på internet.

Kort hår på kvinnor har också populärt i historien. Små lera statyetter upptäcktes i Bosnien, som är upp till 7.000 år gamla, visade siffror som sport kort, prydligt kammat hår. I barocken, omfamnade kvinnor "hurluberlu håruppsättning," som var en frisyr som behövde bäras kort med tjocka nedåtriktad lockar på baksidan av huvudet. Men detta varade inte länge och kvinnor började tornar håret i höjden når 60 cm. hög! Kvinnor började klippa sitt hår under Edwardian eran. Med hjälp av Flapper Style, stylade kvinnor sitt hår i en bob snitt.

Genom historien har frisyrer varit oregelbunden

Genom historien har frisyrer varit oregelbunden, ibland gynna långa flätor för både män och kvinnor, påtagning peruker eller färgning håret och sport kort hår stilar. Kort frisyrer sägs ge bäraren mer frihet och rörlighet. Hårtvätt och styling tid halveras och det kostar mindre att underhålla. Om du skulle vilja prova ståta med en kortare bob, här är några tips hur man hittar korta frisyrer.

  • En av de viktigaste informationskällorna är numera på Internet. På World Wide Web, kan du hitta massor av information om olika frisyrer. Bara slå i sökandet ämne korta frisyrer, och hundratals webbplatser med gallerier med korta frisyrer kommer att vara inom räckhåll.
  • Det finns även hår stil tidningar som har särskilda egenskaper på olika frisyrer. Varje magasin fråga har långt hår stilar, medellång frisyrer och korta frisyrer. Med så många möjligheter i korta frisyrer, det finns alltid foton och funktioner om denna stil i tidningar.
  • Fråga din lokala frisör för sin samling av prov korta frisyrer. Frisörer alltid hålla kopior av de nuvarande hår trender i alla längder. Om du ber, kommer de ta ut sin samling korta frisyrer för dig att välja mellan.

Sedan början av tiden har kvinnor varit bekymrad sitt hår. Det finns även hår stil tidningar som har särskilda egenskaper på olika frisyrer.
Sedan början av tiden har kvinnor varit bekymrad sitt hår. Det finns även hår stil tidningar som har särskilda egenskaper på olika frisyrer.

Precis som alla frisyr bör stilar för kort hår passar också en speciell ansiktsform. Ovala ansikten är bra med nästan alla format, men det bästa kort hår klippa för ett ovalt ansikte är en söt pixie cut med mjuka fransar. Ringlad eller spetsade, kommer det att se bra ut på en oval ansikte. De med runda ansikten skulle finna det lite svårt att få kort hår, men en kort pixie cut (utan lockar) och stripor faller över ansiktet bör minska den runda bilden. Fyrkantiga ansikten ser bra ut med kort hår, men utan lugg, och hjärtformade ansikten ser bra ut med kort hår som har långsidan-sopade lugg.

Kort frisyrer ser fräsch och sval, allra mest när de är slitna tillsammans med olika hår tillbehör. Med lite forskning, och några coola tillbehör hår, ändra ditt utseende och vara cool med din korta frisyr.