O2s

Hur man hittar mode fynd

Bara för att pengarna tryter betyder inte att din garderob måste lida. Oavsett var du bor, kan du hitta mode fynd om du tar dig tid att titta. Här är några förslag för att hålla din garderob nuvarande och din plånbok glad.

Steg 1

Kolla secondhandbutiker. Sparsamhet butiker är ett bra ställe att handla för mode fynd. Om du aldrig har provat en, komma över din fobi sparsamhet butik och gå! Du betalar bara några dollar för stor begagnade kläder. Och om du har tur nog att gå till en sparsamhet butik när de ska ha en försäljning kommer mode fynd bli ännu bättre! Stöd din lokala samhället och hjälpa miljön genom att leta efter mode hittar på begagnade kläder butiker.

Steg 2

Hur man hittar mode fynd. Kolla secondhandbutiker.
Hur man hittar mode fynd. Kolla secondhandbutiker.

Registrera dig för butikernas påminnelser. Om du har en favorit klädaffär, kan du ofta registrera dig för att vara på deras föredragna kunder ringer lista. När de har en försäljning, kommer de ringa dig ett par dagar i förväg så att du vet om det. Du behöver aldrig missa en annan mode fynd försäljning igen. Plus, kommer att vara på den uppringande listan sparar du de oräkneliga resor till köpcentret varje vecka för att kolla in butikerna för eventuella erbjudanden. Nu ska du alltid vet när det finns mode fynd att göra.

Steg 3

Satsa på nyhetsbrev. Annat bra sätt att vara medvetna om alla mode försäljning händer på din favorit butiker är att registrera dig för butiken flygblad och nyhetsbrev. Varje vecka får du det senaste modet fynd för alla dina favorit butiker i din inkorg. Leta efter de bästa erbjudandena och få försäljningen tidigt för de bästa fynden.

Steg 4

Kasta en kläder swap med dina vänner. Du kan uppdatera din garderob utan att bryta banken genom att hitta mode fynd i din flickväns garderob. Överväg att kasta en kläder swap på ditt hus. Bjud in dina bästa knoppar över för drycker och aptitretare, och berätta för dem att ta alla kläder som de inte bär längre. Du kan sedan handla, köpa eller ge bort dina oönskade kläder i utbyte mot några nya-till-dig mode fynd. Dessutom kan du tillbringa en hel natt med dina flickor utan att spendera en förmögenhet.

Steg 5

Registrera dig för butikernas påminnelser. Satsa på nyhetsbrev.
Registrera dig för butikernas påminnelser. Satsa på nyhetsbrev.

Besök lågprisbutiker kläder. Om du är en stickler för namn märken, du förmodligen spendera mer på kläder än du behöver. Ofta kan du hitta din favorit namn märken som säljs för en bråkdel av det ursprungliga priset på lågprisbutiker kläder. Besök Ross eller TJ Maxx och se vilka etiketter de har den här veckan. Du kommer definitivt att bli förvånad över mode fynd du hittar när man betänker alternativ till dina stilrena, dyra modebutiker.