O2s

Hur man hittar vandring och backpacking resor i norra Kalifornien

Norra Kalifornien

Norra Kalifornien, som John Muir upptäckte mer än ett århundrade sedan, är en art entusiasten dröm. Med Sierra Nevada intervall i öster, de Cascades on Oregon gränsen, de stora kustnära redwood lundar, och naturligtvis, Yosemite, det finns otaliga möjligheter att njuta av utomhus. Innan du tar bort för att ta itu Half Dome eller Morro Rock, men ta lite tid att ordentligt planera bort din resa. Vart vill du åka? Vad vill du göra? Medan California State Park systemet har vandringsleder för nästan varje nivå av fysisk kondition, är backpacking en mycket mer krävande aktivitet - även om du känner för det, kan det vara ett äventyr.

Hur man hittar vandring och backpacking resor i norra kalifornien. Besöka din lokala bokhandel eller favorit online bokhandlare.
Hur man hittar vandring och backpacking resor i norra kalifornien. Besöka din lokala bokhandel eller favorit online bokhandlare.
  1. Besöka din lokala bokhandel eller favorit online bokhandlare, och se vad de har att erbjuda. En bra guidebok, som något från Foghorn utomhus serien erbjuder inte bara ett brett utbud av vandringsleder, men också expertråd, kartor och en lista över andra användbara resurser. Om du planerar att ta regelbundna vandringar, är en kvalitet guidebok en investering du definitivt måste göra.
  2. Backpackers också bör undersöka en bok eller två. Nybörjare kanske vill kolla in en bok som Trailside Guide: Vandring och Backpacking, eller Backpacking Kalifornien. De flesta vandring guideböcker innefattar även backpacking spår, men om du är inställd på vandring, vill du något mer specifikt.
  3. Kolla in utsikten från hem med en online-sökning för norra Kalifornien vandringsleder. Detta kommer att ge dig en överblick över vad som finns därute utan att behöva investera i en guidebok - ännu.
  4. Begränsa omfattningen lite mer specifik forskning. Om du inte vet om du hellre skulle besöka de coola Humboldt Redwoods eller konstiga Tufa månlandskap på Mono Lake, ta reda med ett besök i Kalifornien topp till topp Trail och vildmark plats, som ger otaliga användbara länkar för blivande vara vandrare. Se också till att läsa upp från offentlig myndighet, California State Parks webbplats.
  5. Göra en bedömning av dig själv. Vilken typ av resa du vill ta? Vilken typ av fysisk kondition är du i? Hur är era vandrare? Att veta vad man inte kan eller inte vill göra kan göra att hitta en resa som mycket enklare.
  6. Få lite personlig rådgivning från den avslappnade proffsen på REI. Fritids utrustning, Inc. främst en co-op kedja av berättelser som bär allt du behöver för en promenad i skogen eller en veckolång vandring genom tillbaka landet. Men de anställda är mer än din genomsnittliga detaljhandeln drönare: De älskar naturen och de vet hur man hittar äventyr. Du behöver inte vara redo att göra några inköp för att dra nytta av deras kunskap, bara förbi en butik och ställa frågor. Guideböcker är ovärderliga, men ingenting kan jämföras med omedelbarhet ett samtal med en erfaren äventyrare.