O2s

Hur man identifierar en 180 BMX g - sväng

BMX cykling har vuxit i popularitet eftersom det tillåter användaren att gå till även de mest extrema platser och göra olika trick som du inte kan göra med vanliga cyklar. Det finns nu olika tävlingar där BMX-cyklar, vare sig i parker eller i slutna arenor där spelarna skårade beroende på deras skicklighet och deras förmåga att utföra svängar eller särskilda drag. Det anses nu vara en sport som kan konkurrera motocross racing och skateboard.

Det finns olika varianter som man kan göra med en 180 BMX sväng. På grund av detta är det lite svårare att identifiera en specifik variant om du inte vet vad som specifikt ska leta efter.

Den 180 BMX G-Turn är en komplicerad vändning som kräver balans, pålitliga hjul fram och bra bromsar. Om du precis utvecklat ett intresse med BMX cykling och vill veta hur man kan identifiera en 180 BMX G-Turn, här är de saker att titta efter.

Hur man identifierar en 180 BMX g - sväng. Titta på handlingen innan svängen.
Hur man identifierar en 180 BMX g - sväng. Titta på handlingen innan svängen.

  • Titta på handlingen innan svängen. Innan en 180 BMX G-tur är hastigheten minskas (om de kommer från en ramp) eller biker börjar trampa med en långsam till medelhög hastighet (om en plan yta). Om att gå från en ramp till en annan, bör du se biker stannar precis över läppen av nästa ramp. Om det i en plan yta, biker bromsar innan du köper tur.
  • Leta efter tips. Efter att pausen ska biker luta framåt och sätta sin vikt på framdäcken, såg ut som om han är på väg att falla framåt. Det är där en 180 BMX G-Turn skiljer sig från en enkel 180 Turn. Lägg märke till, dock att framåtlutning händer efter passage rampens spets. Annars kommer biker gå bakåt. Dessutom, om framåtlutning inte är korrekt gjort, kommer biker inte att kunna slutföra tur. Håll bromsarna, ser du honom luta lite åt sidan där han vill vända, medan hans vikt är fortfarande i framhjulen. Detta är viktigt att göra en 180 BMX G-Turn.
  • Titta på tur. Efter att skjuta sig fram, lutar biker på en sida och släpper bromsarna. Detta resulterar i en fart som gör att han för att göra en 180-graders sväng, antingen i en medurs eller moturs läge. Om i en ramp, kommer slingan att vara tillräckligt bred för att få honom över till en annan ramp.
  • Titta på bromsarna. Efter att en sväng ska biker bromsar igen för att bryta nedgången. Föraren kan göra en annan sväng eller hoppa för att komma tillbaka till sin normala rutin. Om det i en plan yta, kan åkaren göra en normal 180 eller fakie efter 180 BMX G-Turn.


Identifiera olika BMX trick kan vara lite svårt att göra som en del av dem ser likadana ut, och du har bara några sekunder på dig att identifiera tur. Identifiera en 180 BMX G-Turn kan göras enklare, när du har möjlighet att identifiera de viktigaste delarna av att göra susen perfekt.