O2s

Hur man kan bli av brösthår


Killar, om din framsidan är tovigt ned med hår så tjock att även du inte kan köra fingrarna genom det, så bröstet hår har fått gå. I små mängder, det är okej. Men överdriven bröst hår är definitivt en avtagsväg. Följ dessa tips om hur man kan bli av brösthår och hålla damerna ser din väg.

Steg 1

Hur man kan bli av brösthår. Shave det.
Hur man kan bli av brösthår. Shave det.

Shave det. Det snabbaste sättet att bli av med brösthår är att raka bort det. Beroende på längden på ditt hår, kan du behöva köra dina Clippers över din lurviga fronten först för att skära bort en del av den största delen av bröstet hår. Men när det är tillräckligt kort, är en skarp rakkniv allt som du behöver för att befria bröstet av överflödigt hår. Tänk på att denna metod endast varar ett par dagar innan bröstet hår börjar växa igen, så överväga följande alternativ för mer långvariga resultat.

Steg 2

Riv. Även tidskrävande, kan du också överväga att plocka bröstet hår. Om du bara har några hårstrån att ta hand om, ta en pincett och bli av med bröstet hår en efter en.

Steg 3

Vaxa det. Detta är förmodligen den mest smärtsamma sättet att bli av med brösthår, men det är definitivt den snabbaste. Med en enkel svep av vax, följt av en snabb ryck på vaxning trasa, kommer bröstet att vara hår-fri. Visst, du lämnas med en ganska röd fläck som inte kommer att vara alltför lockande för de närmaste timmarna. (Och det kan även orsaka bröstet att blöda om du drog för hårt eller dina hårsäckar är tjock). Men i dag, kommer din vaxad bröstet vara härligt glänsande och slät. Vaxning tenderar att pågå i cirka 2-3 veckor innan brösthår börjar växa igen

Steg 4

Steg 1. Vaxa det.
Steg 1. Vaxa det.

Använd en hårborttagningskräm. Annan populär (och mindre smärtsamt) sätt att ta bort brösthår är att använda en hårborttagningskräm. En produkt som Nair är en aktuell kräm som du använder hela håriga delen av bröstet. Lämna det på håret för önskad tid och sedan bara tvätta eller torka bort det. Denna metod inte luktar störst, så var beredd att duscha efteråt. Men det tar bort höger bröst hår från roten, så bröstet hår kommer att vara borta i några veckor.

Steg 5

Prova laser hårborttagning eller elektrolys. Mer permanenta metoder finns för att bli av brösthår för gott. Du kan överväga laser hårborttagning eller elektrolys. Båda metoderna förstör brösthår med rötterna, successivt arbeta för att stoppa hårväxt. Tänk på att även denna permanent metod för bröstet hårborttagning kräver några resor till din lokala salong för att få förfarande gjort. Och det är inte billigt. Varje behandling är ett par hundra dollar, och det finns inget att berätta hur många procedurer måste du ha gjort innan du får de resultat du hade hoppats på. Men om du har pengar och tid att investera, är denna metod överlägset mest effektiva sättet att bli av brösthår evigt.