O2s

Hur man kan bli av öronhår

Låt oss inse det: kroppar är bara mer attraktiv med mindre hår på dem. Och medan det finns otaliga sätt att bli av kroppshår, som vaxning och laser hårborttagning, fungerar dessa metoder inte öronhår. Så hur hanterar man dessa irriterande hårstrån som dyker upp i dina öron och stänga alla få en sidovy av dig? Följ denna guide om hur man kan bli av öronhår.

Steg 1

Riv. Flesta män inte har alltför många öron hårstrån som de behöver för att bli av med. Så ett enkelt sätt att bekämpa problemet med örat hår är att plocka varje hår, en efter en. Och det är oftast inte något som kan göras på egen hand. Hitta ett förtroendefullt vän eller en kärleksfull familjemedlem, suga upp din stolthet och lämna över pincett. Det kommer inte vara en angenäm upplevelse, men så småningom kommer dina öron att vara hår-fri. (Se bara till att du inte plockar ut håret nära din trumhinnan -. Dessa tjänar ett mycket viktigt syfte) varar denna metod örat hårborttagning för ett par veckor, beroende på graden av hårväxt.

Steg 2

Trimma den. Om du är en äldre manlig och du ungefär som den mogna utseende örat hår ger dig, det är okej att inte befria öronen av hår helt. Men en vanlig trim är absolut nödvändigt. Återigen, be en vän eller älskade en att skära ner örat hår för dig, med hjälp av ett par vassa saxar. Har det trimmas så nära örat som möjligt utan att riskera ett skärmklipp av din hud. Som med de flesta hårborttagning metoder, detta är definitivt tillfällig. Du måste hålla trimma örat håret med några veckor för att hålla dig ser välpreparerade.

Steg 3

Shave det. Få människor vet att rakhyvlar faktiskt existerar enbart för att raka öronen. De är små versioner av rakapparat du har vant sig vid, och de fungerar på precis samma sätt. Köp en av dessa för att hålla din grooming kit, och noggrant trimma örat hår när du tycker att det behövs. Tänk på att det är farligt att trimma öronhår i hörselgången. Så begränsa din rakning session till den största delen av håret på de yttre kanterna av öronen, och lämna grejer närmare ditt trumhinnan ensam.

Steg 4

Hur man kan bli av öronhår. Prova att använda nair.
Hur man kan bli av öronhår. Prova att använda nair.

Prova att använda Nair. Du har förmodligen aldrig har övervägt det, men en hårborttagningskräm som Nair kommer att arbeta för att bli av öronhår. Du behöver bara ta några säkerhetsåtgärder. Nair innehåller starka kemikalier som inte kan gå inuti örat eller du riskerar permanenta skador på hörseln. Så se till att du grejer öronen med bomull tuss innan du sätter denna kräm på öronen. Liksom, kan du prova denna kräm på en liten del av huden innan du lager den på öronen, bara för att se till att du inte kommer att ha en reaktion på de kemikalier som finns i grädden. Om du inte har en reaktion, sedan helt enkelt applicera krämen på alla dina öronhår, låt den stå i några minuter, och skölj sedan bort för att lämna dina öron hår-fria för ett par veckor.