O2s

Hur man klär sig för en fotboll bakluckan part

En fotboll bakluckaparti en utomhus part som syftar till att fira ett fotbollslag eller en fotbollsmatch. Det heter en tailgateparty eftersom det ofta hålls vid den öppna bakluckan på en bil. Dessa bakluckan partier hålls vanligtvis på fotbollsarenor eller arenor, oftast under ett spel så partiet deltagarna kunde titta på matchen tillsammans, eller efter en match i firandet av en seger. Maten brukar serveras under bakluckan partier är grillkvällar och andra grillad mat, läsk, sallad såsom potatissallad eller coleslaw, och plockmat som chips, korv och hamburgare.

Om du ska till en fotboll bakluckaparti, är det viktigt att du är klädd för tillfället, för att säkerställa din maximala njutning. Här är några användbara tips att tänka på när man väljer en outfit för en fotboll bakluckan part:

Klänning för skojs skull. En fotboll bakluckan part bör alla om ledig, avslappnad kul, och så är det bra att klä sig med detta mål i åtanke också.

Håll dig till bekväma kläder

Hur man klär sig för en fotboll bakluckan part. Klänning för skojs skull.
Hur man klär sig för en fotboll bakluckan part. Klänning för skojs skull.

Håll dig till bekväma kläder. Se till att du lätt kan röra sig i den outfit som du väljer för tailgateparty. Vissa bakluckan partier även har snabba informella spel så vara klädd på ett sätt som du skulle vara redo att spela för att vinna, bara i fallet. Du kanske vill styra klart på tre tum höga stilettos och välja platåskor eller sandaler kil istället.

Bär kläder som kan tvättas lätt

Bär kläder som kan tvättas lätt. Kom ihåg, är tailgateparty allt om stökig plockmat, och du vill inte förstöra din dyra siden blus med ketchup. Om du är kvinna, kan du bära något i stil med en bra passform sport tee (tror bebisutslagsplats), smala byxor och sandaler kil.

Håll med andan hålla passionen för ditt favorit fotbollslag vid liv genom att bära deras lag färger:. Exempelvis, marin, orange och vitt för Denver Broncos, aqua, korall, marin och vitt för Miami Dolphins, och blått, rött, silver och vitt för New England Patriots. Du kanske även vill bära en skjorta som stolt visar ditt favorit fotbollslag logotyp eller maskot. Om du inte är den redo att åta sig att visa din kärlek så offentligt, kanske du vill bära laget färgerna på enkla detaljer, t.ex. dina örhängen, dina skosnören, eller en lämpligt färgad baller armband.

Håll dig till bekväma kläder. Håll dig till bekväma kläder.
Håll dig till bekväma kläder. Håll dig till bekväma kläder.

Överväg att föra längs pompoms och andra grejor fläkt. För att hjälpa dig heja medan du tittar på ditt favoritlag, ta med pompoms, affischer och andra verktyg som hjälper dig att få ut ditt budskap.

Bär solbränna. Eftersom du skulle vara ute för partiet, vara mycket säker på att du bär tillräckligt med solskydd för att skydda huden från de hårda strålar från solen. Och här är en idé: du kan använda färgad solskyddsfaktor på "Battle krigare" streck över ditt ansikte, så du skulle inte bara skyddas från solen, skulle du förklara ditt team lojalitet också.

Där har du det

Där har du det! Dessa är bara några av de sätt att klä sig för en fotboll bakluckan part. Kom ihåg att med denna typ av parti, alla formaliteter bara kastas ut genom fönstret. Det är dags att ha kul! Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!