O2s

Hur man knyter en Ascot - band för män

Hoppa genomsnittliga band för män och överväga bär Ascots till formella händelser

Om jag vore en man, skulle jag ha definitivt en Ascot. När det gäller män formella slitage, mäns val så begränsad - varför inte ställa dig själv bortsett genom att bära en Ascot?

Hur man knyter en ascot - band för män. När ska bära en ascot.
Hur man knyter en ascot - band för män. När ska bära en ascot.

Här är några tips för att bära en väl:

  1. När ska bära en Ascot. Ascots främst bäras med formella slitage. De är ursprungligen från England, där de slitna i slutet av artonhundratalet. (Slipsen är uppkallad efter Englands Royal Ascot travet.) Det är ett derivat av den mer formella kravatt, som bärs av män i den tidigare delen av artonhundratalet. Den kravatt var både tungt stärkta och omsorgsfullt knuten, till skillnad från ascot i dag.
  2. Tyg. Ascots kommer i nästan alla material du kan tänka dig, från mäns sidenslipsar till band sammet Ascot. Försök att matcha vikten och drapering av tyget till tyget av din kostym. Om du bär en ull kostym, sedan en ull eller kashmir blandning är lämplig. Med en lätt tyg för din kostym, gå med en siden eller silke blandning.
  3. Färg. Ascots ger en fantastisk möjlighet att införa en färgklick till din garderob. Tänk rosa.
  4. Hur man knyter. För dem som utmanas när det gäller att binda en Ascot, finns det några som kommer med kardborre nedläggningar och några som även komma förväg bundna. Annars här är hur man knyter en Ascot. (Det finns två sätt.) Bind det exakt som du skulle knyta en slips för en "Bikupan" slips eller knyta den i ett Edwardian form för en traditionell "Jabot" slips. Beroende på hur du väljer att knyta den, kan du bära ändarna av din skjorta eller instoppad under din krage.
  5. Till stift eller inte till stift. Hur många möjligheter finns en man måste bära subtil men smakfulla smycken samtidigt kommer över som manligt? Inte många! Passa på att bära en pin med din Ascot. En ascot stift är i grunden en stickpin med en prydnad upptill och något att hålla tappen säkert på botten. Käppen säkrar slips så att de två flikarna av tyg inte separat. Den Jabot slips ser särskilt bra ut med ett stift.
  6. Attityd. Vissa klädesplagg kräver ett visst mått av attityd att dra bort, och en ascot är definitivt en av dem. Om du vill se en kravatt bärs väl, kolla in Jeremy Piven på 2006 Emmy prisutdelningen. Naturligtvis är det inte ont om du redan är vacker och självsäker. Att bära en ascot framgångsrikt bara låtsas själv att du bär en vanlig slips så att du inte skjuter självmedvetenhet.

Du hörde det här först. Ascots blir ett måste modeaccessoar för Högtidskläder för män. I själva verket är jag inte säker på varför de inte har fångats på redan utom kanske för Hugh Hefner inflytande. (Vad du än gör, du inte kombinera din ascot med en röd rökning jacka och elastiska byxor .......)