O2s

Hur man köper en Eurail Pass

Ett av de bästa sätten att se Europa använder Eurail

Ett av de bästa sätten att se Europa använder Eurail. Det är ett tåg som drivs av Rail Europe. En Eurail pass kan en turist att resa till över 20 europeiska länder. Det finns olika typer av passerar tillgängliga för turister beroende på individuella resor färdvägar.

Här är hur man köper en Eurail Pass.

  • Bestäm om du vill använda Eurail systemet innan du lämnar Europa. Specialpriser ges till turister som köper Eurail passerar medan ännu i Europa eftersom det finns ett visst antal platser tilldelade per tåg för Eurail pass innehavare. Prata med din resebyrå eller forskning på nätet om du känner att det tar tåget kommer att fungera för dig. Priset på din Eurail pass kommer att bero på hur många länder du kommer att besöka, hur länge passet är bra för, liksom om du reser ensam eller med en grupp.
  • Planera din resa. Bestäm vilka länder eller platser som du vill se. Det finns olika typer av pass beroende på hur många länder du vill besöka. Om du bara har en av destination i Europa, så ska du köpa ett enda pass. Om du har mellan tre ge länder som du vill besöka, sedan en Select Pass är vad du behöver för att få. En regional pass är vad du behöver om du vistas inom ett område. Om du gör flera länder vistelse så den globala Youthpass är det bästa alternativet för dig.
  • Bestäm datum som du kommer att besöka Europa. En Eurail pass är bra för en viss period, så att du måste se till att passet du köper kommer att täcka hela din resa.
  • Gör en rösträkning. Om det finns fler än två personer i din grupp, såsom om du är en familj av fyra eller om du reser med vänner eller en resa grupp, grupprabatter finns tillgängliga.
  • Kontrollera om andra tillämpliga rabatter. Bortsett från grupprabatter, kontrollera om du är berättigad till ytterligare rabatter som en ungdom rabatt (yngre än tolv), du är student eller en pensionär.
  • Diskutera du planerar med resebyrån och göra inköp. Du kan också välja att köpa biljetter direkt från Eurail webbplats eurail.com . Webbplatsen förklarar de olika typerna av passerar tillgänglig. Den visar också en karta över var tåget kommer att passera igenom. Om du köper på nätet, kan du också göra platsbiljetter för din fest. Du måste vara beredd att ha ett kreditkort. En Eurail pass kostar någonstans mellan 30€ till 315€ beroende på vilken typ av pass du kommer att köpa.

Hur man köper en eurail pass. Bestäm om du vill använda eurail systemet innan du lämnar europa.
Hur man köper en eurail pass. Bestäm om du vill använda eurail systemet innan du lämnar europa.

Om du planerar att besöka Europa snart, dra nytta av detta underbara program och se de många vackra sevärdheter på en av de enklaste sätten att resa.