O2s

Hur man köper en kiteboard

Om du letar efter ett behagligt extrem sport som du kan sätta tänderna i, sedan Kiteboarding kan vara rätt dig perfekt. Kiteboarding är en sport som gäller dig flyga en stor drake på en blåsig dag medan ridning en bräda på vattnet. Ja, i stället för en hastighet båt rycka dig längs vågorna eller snötäckta sluttningar, är draken den drivande kraften. Andra populära namn för denna spännande och ganska riskfylld sport är powerkiting eller kitesurfing. Nu för att engagera sig i idrott, måste du först ha en egen kiteboard. Tja, kan du hyra antagligen det för dina första försök, men det är mycket bättre att ha en egen. Här är några tips på hur man väljer och köpa en kiteboard.

Hur man köper en kiteboard. Bestäm storleken på styrelsen.
Hur man köper en kiteboard. Bestäm storleken på styrelsen.

  • Lär repen. Okej, satsa på en kiteboard utan att ens försöka det eller lära sig det är dumt. Du kanske inte ens gillar sporten. Detta sagt, se till att skriva in sig i Kiteboarding utbildningsprogram som lär dig grunderna i kiteboarding och låter dig prova det levande och livliga. Oroa dig inte, dessa lektioner inkluderar normalt utrustning du kan använda under varje session. Om du hittar sporten riktigt intressant, då kan du alltid våren för egna redskap senare.
  • Lär dig vilka typer Det finns tre typer av kiteboards:. Riktningsknapparna, kölvatten, och twin tip. Directional kiteboards är den grundläggande typen av brädor och bara tillåter dig att gå framåt i en enda riktning. För nybörjare är det styrelsen att använda men när du avancerar du kommer att vilja göra vissa knep och ändra riktning. När du når den nivån, kan du välja kölvattnet styrelsen som i princip gör att du kan ändra riktning utan att behöva ändra din hållning. Den twin tip bräda kombinerar det bästa av båda världar-spåren och riktad kiteboard. Detta bör vara den sanna styrelsen för någon kryddad kiteboarder.
  • Bestäm storleken på styrelsen. Annan sak som du måste tänka på är storleken på styrelsen. Detta kommer beror på många variabler såsom din vikt, de vindförhållanden på den plats där du ofta kiteboard in, och nivån på din kiteboarding expertis. För människor som är rejäl, vindar som är långsamma, och nybörjare, desto större styrelse, desto bättre. Som du avancerar, kan du köpa mindre och lättare brädor.
  • Göra en del forskning. Internet är en stor resurs där du kan lära den invecklade sporten liksom styrelsen att du ska köpa. En snabb sökning på Google kommer även att ge dig information om de olika kiteboard märken och modeller som du kan välja från. Forum online avsedda för sporten är bra ställen att diskutera detaljer om sporten och den rutinerade människor kommer ofta dela tips om allt inklusive styrelsen du borde köpa.

När du köper din nya kiteboard från en kiteboard butik

När du köper din nya kiteboard från en kiteboard butik, se till att komma ihåg att få ytterligare redskap samt. För sporten, behöver du en våtdräkt, en stor drake, och barer. Du kan även få en hel del om du köper alla dessa Kiteboarding produkter tillsammans.