O2s

Hur man köper skor som gör fötterna ser mindre

I vissa kulturer små fötter är vackra fötter

I vissa kulturer små fötter är vackra fötter. Ett exempel på en sådan kultur är den kinesiska kulturen. Kvinnor används för att binda deras fötter för att begränsa dem från att växa stort. De gör detta i unga år, så att flickan kommer att ha "Lily fötter" storleken på smala, små händer. Du kanske inte vill gå igenom smärtor binda fötterna under långa perioder, så det bästa sättet att göra dina fötter åtminstone har intrycket att de är mindre är att köpa skor som kommer att ge denna effekt.

Här är några tips som hjälper dig att köpa skor som skulle göra dina fötter ser mindre ut.

Hur man köper skor som gör fötterna ser mindre. Välj rundade skor eller fyrkantiga ändar skor.
Hur man köper skor som gör fötterna ser mindre. Välj rundade skor eller fyrkantiga ändar skor.

  • Välj rundade skor eller fyrkantiga ändar skor. Pointy skor ger intryck av att foten är längre. Välj runda skor över spetsiga ändar skor. Skor som har fyrkantiga ändar mot tårna gör fötterna ser kortare på grund av hur torget slutar "avskurna" längden på skon, som ger intryck av att fötterna är kortare.
  • Välj sko design med vertikala mönster eller linjer. Om du har breda fötter, plocka sko design som löper vertikalt. Det finns stora variationer i sko mönster, men de bästa för breda fötter är mönster som styr bort från anklarna. Vertikala linjer och mönster ger intryck av långa istället för breda fötter.
  • Gå till klackar i stället för lägenheter. 1 till 1 ½-tums klackar lyfter foten i en sådan vinkel som gör att det ser kortare. Lägenheter har full längd och storlek på foten inuti denna typ av sko. Bär kilar, klackar cigarett och espadriller som har klackar så höga som 1 till 1 ½ tum till "avskurna" längden på foten.
  • Täck tårna. Mary Janes och klackar med slutna tår ger intryck av kortare fötter på grund av hur skorna täcker tårna. Closed-toe skor med rundade eller fyrkantiga ändar ser bäst att ge intryck av mindre tår och mindre fötter.
  • Se till att de passar. Obekväma skor som sitter åt för dina fötter kommer att göra dig gå konstigt och dra uppmärksamhet till dina fötter. Alla skor för alla fot storlek bör ha skor som passar dem perfekt. Se till att de skor du får är den perfekta storleken för dina fötter så att du gå bekvämt utan att dra uppmärksamhet till dina skor eller dina fötter.

Du ska veta att stora fötter är inget att skämmas för

Du ska veta att stora fötter är inget att skämmas för, och att fötterna blir tillräckligt stor för dem att bättre stödja kroppen när den stående eller gående. Det är inget fel med stora fötter om du är en långbent kvinna utrustad med en höjd som skulle göra kortare tjejer avundsjuka. Var stolt över ditt utseende och hålla fötterna ser snyggt och friska. För tillfällen när du vill att de ska se mindre ut än vanligt, att följa dessa tips kan hjälpa dig på vägen att titta som om du har mindre och mindre bredare fötter. Kom alltid ihåg att välja skostorlekar som perfekt kommer att rymma din faktiska skostorlek, och se till att de är bekväma nog för dig att bära under långa tidsperioder, ifall du behöver.