O2s

Hur man lär sig tips ögonmakeup

Ögonmakeup kan förbättra en kvinnas utseende

Ögonmakeup kan förbättra en kvinnas utseende. Som med alla andra typer av makeup ansökan, men det är en teknik involverad för att få det att se ut precis rätt. För mycket ögonmakeup - eller ögonmakeup som tillämpas felaktigt - kan få dig att se ut som om du är redo för Halloween. Här är några tips på ögonmakeup:

  1. Välj produkter klokt. Alla ögon makeup produkter är inte skapade lika. Leta efter vattentäta produkter som kommer att ha längre livslängd uthållighet.
  2. Ögonskugga. Ögonskugga, när det tillämpas korrekt, kan verkligen öppna upp ögonen. Försök inte att "matcha" din färg ögonskugga färgen på dina kläder, dock. Välj istället färger ögonskugga som kommer att komplettera din ögonfärg. För blå ögon, innebär att gå för solbränna, taupe och brunt ögonskuggor. Neutrala nyanser av plommon öka gröna ögon. Och brunögda flickor är verkligen tur - bara om någon neutral nyans av ögonskugga kan fungera för mörka ögon.
  3. Ögonskugga ansökan tips. Applicera inte en tung lager av mörk eller glittrig ögonskugga. Istället lätt sopa färgen till din panna ben. För att lyfta fram, välj en ljusare nyans av skugga precis under ögonbrynet och en mörkare nyans på ögonlocket. Om dina ögon är nära-set, tillämpa mörkare skugga på den yttre hörnet av ögonlocken och blanda väl.
  4. Eye liner. Eye liner kan vara ett utmärkt verktyg men det måste omsorgsfullt applicerad. Flytande eyeliners kan vara tunga och hårda ut, så bara linje dina ögon med dem om du behärskar programmet. Blandbar penna eyeliners är mycket lättare att arbeta med. Linje toppen av ögonlocket så nära fransarna som möjligt. Du kan sedan smeta linern med en tops för att blanda in den linje nedre fransarna på samma sätt. Aldrig klär insidan av dina ögonlock - det kan leda till en ögoninfektion.
  5. Mascara. Mascara är en av de mest populära produkterna ögonmakeup på marknaden, men det måste hanteras med försiktighet. Det rekommenderas starkt att du använder vattenfast mascara, som andra typer kan köra och kladdfritt lättare. Applicera ett lager mascara till din övre och nedre fransarna, vänta en minut och sedan använda ett andra skikt som behövs. Ögonmakeup kommer i många färger, men det är bäst att gå med en nyans som kompletterar din hårfärg. Till exempel kommer tung svart mascara ser hårda på en blek blondin.
  6. Eye makeup remover. Kom ihåg att ta bort din ögonmakeup innan du går till sängs. Det finns många underbara ögonmakeup borttagning produkter på marknaden - de flesta är bara appliceras på ögonen med en bomullstuss för att ta bort smink. Du kan också använda vaselin för att ta bort din ögonmakeup - bara vara säker på att inte få någon i ögonen!

Alla makeup produkter

Hur man lär sig tips ögonmakeup. Välj produkter klokt.
Hur man lär sig tips ögonmakeup. Välj produkter klokt.

Alla makeup produkter - och särskilt ögonmakeup produkter - så småningom kommer att gå dåligt. Kasta några produkter som luktar roligt, speciellt mascara som endast har en hållbarhet på ett par månader när den öppnas. Också aldrig dela produkter ögonmakeup med dina vänner. Ögat är ett känsligt område och infektioner och bakterier kan spridas och tillbaka mycket lätt. Och alltid tvätta applikatorer ögonmakeup i varmt tvålvatten efter att du använder dem.