O2s

Hur man monterar ett magnetiskt armband

Bortsett från att vara ett smycke tillbehör

Bortsett från att vara ett smycke tillbehör, har en magnetisk armband hälsofördelar. Det uppges ha läkande effekt på olika sjukdomstillstånd och sjukdomar som artrit, muskelkramper, sömnlöshet och migrän. Magnetiska armband är oftast tillgängliga online, men om du vill göra din egen kan du följa denna guide nedan.

  • Förbered dina verktyg och material. Främst behöver du en uppsättning av magnetiska kulor, vilket kan komma i svart, brunt, rött eller grått. De färger du kommer att använda är i allmänhet baserade på dina personliga preferenser. Du kan använda en färg för hela armband eller kombinera olika färger. Andra än de magnetiska kulor, behöver du även nylon eller beading tråd. Om du vill ha ett armband med en låsmekanism, måste du använda ett lås. Förbered en sax eller tång samt.
  • Mät din handled. Få måttet på din handled med ett måttband. Lägg fem till sex inches till handleden mätningen att göra en justering för knuten och lås. Sedan skär en längd av nylon eller beading tråd enligt den totala mätningen.
  • Lägg ut pärlorna. På ett bord, lägga ut pärlorna enligt det mönster du har i åtanke. Du kan använda strikt magnetiska kulor för armbandet, men om du vill lägga till variation i ditt armband, utnyttja pärla distanser eller dekorativa pärlor. Space dem på lämpligt sätt genom hela armbandets längd. När du lägger ut pärlorna, se till att täcka bordet med en trasa eller handduk. Detta kommer att hålla pärlorna glider av bordet.
  • Trä pärlorna genom nylon eller tråd. När du redan har ett mönster, börja att pärlorna tillsammans. Först måste du låsa ena änden av nylon eller tråd. Om du använder nylon, gör en knut i ena änden av det. Om du använder tråd, använd dina tång för att böja ena änden av tråden. Trä en stor pärla igenom, och sedan en efter en, sätter de andra pärlorna. Var mycket försiktig när du gör detta, eftersom det är så lätt att tappa pärlorna. När du har slutfört pärlorna, gör en knut i andra änden av nylon. Sedan knyta de två knutna ändarna. Om du använder tråd, måste du fästa spännet.
  • Bär den magnetiska armband. Prova att bära den magnetiska armband. Se om det passar dig eller om du har att göra justeringar. En väl utrustat armband är inte för hårt att den inte lämnar ett märke om du bär det av, men är inte för löst heller att det nästan glider av handleden.

Om du har överblivna pärlor

Hur man monterar ett magnetiskt armband. Förbered dina verktyg och material.
Hur man monterar ett magnetiskt armband. Förbered dina verktyg och material.

Om du har överblivna pärlor, kan du skapa mer magnetiska armband. I själva verket kan du göra magnetiska armband som en gåva. Gör armbandet mer personlig genom att använda favoritfärger hos mottagaren. Eller du kan också inkludera speciella stenar och pärlor. Du behöver bara få handleden mätning av bäraren.