O2s

Hur man njuta av Castries

Castries

Castries, huvudstaden i karibiska ön Saint Lucia, anses vara en utmärkt turist plats på grund av dess varma vädret året runt. Det ligger i sub-tropikerna, så klimatet är varmt på sommaren och varmt på vintern. Och eftersom hela platsen är en vulkanisk ö, består av bergig terräng, i själva verket mer bergigt än de flesta andra öar i Karibien. Området är en populär semesterort, särskilt för européer, med tanke på vädret, och med tanke på närheten till fastlandet. Castries är bara några timmar bort från fastlandet, särskilt om du flyger från Florida. Du kan också besöka Castries via de olika kryssningsrederier som gör ett avhopp på öarna.

Hur man njuta av Castries. Resor över hela Castries bör inte vara ett problem.
Hur man njuta av Castries. Resor över hela Castries bör inte vara ett problem.

Castries främsta industri är turismen. Året runt, besökare från hela världen kommer till ön, vilket är en viktig knutpunkt för kryssningsfartyg. Platsen är också servas av Vigie flygplats och Hewanorra International Airport. En färjelinje går också mellan Castries och Martinique Fort-de-France.

  • Resor över hela Castries bör inte vara ett problem, med de olika transportmedlen du kan ta. Det finns vatten taxibilar och taxi. Det finns även en helikopter tjänst som färjor passagerare mellan öns två flygplatser.
  • Terrängen är omväxlande. Medan området är bergigt, är staden byggd på utfylld mark. Dessa särdrag taxfree shopping och en hel del hotell.
  • Besök historiska landmärken. Dessa inkluderar arkitektur, liksom den obefläckade befruktningen katedralen och ruinerna krig som Fort Charlotte och La Toc Battery.
  • Höjdpunkten i Castries, dock är stränderna. Hela platsen är beströdd med avskilda delar av himlen. Dessa stränder erbjuder olika aktiviteter, såsom snorkling och dykning. Många av dessa öar kan nås endast genom en båttur.
  • Du kan också gå på sightseeing i Castries. En busslinje går genom ön och du kan kolla in utsikten vid Morne Fortune, vilket är en kulle med utsikt över Castries, där du kan se en panoramautsikt över bukten och staden.
  • Pointe Seraphine och La Place Carinage, under tiden, har tullfria shopping. Du kan få bra erbjudanden på smycken, elektronik och dofter. Bakom detta område finns butiker som drivs av lokalbefolkningen. Du kan också hitta restauranger som serverar både kontinentala biljettpris och färska skaldjur.
  • Du kan uppleva det lokala livet genom att besöka bananodlingar i området, såsom Marquis Estate. Banana produktionen är landets näst största industri, efter turism. De lokala turer kommer att ge dig en uppfattning om hur bananer produceras och marknadsförs. Turnén kommer även att innehålla en båttur längs Marquis floden, och du kan också anmäla dig kör turer, som är vanliga längs kusten.
  • Castries 'lokalbefolkningen är bland det vänligaste folket i Karibien. Du kan se leenden överallt, och de människor behandlar lokalbefolkningen med en välkomnande attityd.


Roar dig på denna karibiska ön paradis ska vara enkelt

Roar dig på denna karibiska ön paradis ska vara enkelt. Du kommer inte slut på saker att göra eller sevärdheter att se. Du kan gå för fritidsaktiviteter, kan man gå på sightseeing. Du kan även gå och handla för saker du kan ta med sig hem.