O2s

Hur man ökar skridskor uthållighet för ishockey

Ishockey är en sport som spelas med lag och på is i en hockeyrink där åkare behöver rikta en skiva eller pucken mot målet motståndarlaget med hjälp av hockeyklubbor. Det är oftare spelas i områden som är tillräckligt kall för att utveckla naturis beläggningar även om mer nyligen, inomhus rinkar kan producera konstgjord is skäl att spela på. Detta är en mycket fysisk kontakt sport och bedriver en mängd av skaderisker, varför skyddsutrustning är ett krav. Detta skulle inkludera hjälmar, armbåge och axel kuddar, handskar, vakter mun, byxor hockey som faktiskt vadderade shorts och benskydd, bland annat.

Eftersom det är ganska snabba

Hur man ökar skridskor uthållighet för ishockey. Lär ström skridskor.
Hur man ökar skridskor uthållighet för ishockey. Lär ström skridskor.

Eftersom det är ganska snabba, ishockeyspelare behöver en stor mängd uthållighet pågå genom ett spel. Detta är inte en lätt sport att komma in och vara vältränad är ett grundläggande krav för att ens komma igång. Det finns flera övningar och övningar du kan öva för att få tillräcklig mängd energi för att spela ett bra spel i ishockey. Här är några tips:

  • Lär ström skridskor. Ett mycket viktigt steg du kan ta för att bygga upp din uthållighet i ishockey tar upp en kurs på makt skridskor. En viktig del av skridskoåkning utvecklar en bra form. När en hockeyspelare kan göra några ändringar till hans form, oavsett hur liten dessa förändringar kan vara, kan det göra stor skillnad på hans snabbhet. Gå till en inomhus träning plats där du kan arbeta på din form genom att använda sig av skridsko löpband. Detta hjälper dig att förbättra din steglängd och din hastighet.
  • Använd långa, jämna steg. Undvik att slösa bra energi när du använder små och ojämna framsteg när du reser genom isen för att springa efter en puck. Använd längre och mjukare steg precis som bästa hockeyspelare göra och du kommer att vara bevara mycket av den energi du kan använda i spelet. Samtidigt, försök att behålla din snabbhet efter att ha gjort några snabba framsteg för att öka din hastighet.
  • Gör det motstånd tryck borren. Hitta en annan spelare som kommer att arbeta med dig på den här, helst någon som är bara om samma storlek som du är. På mållinjen står inför i varandras håll. Den person som kommer att ställas inför skivorna kommer att göra arbete medan den andra personen ger ut motståndet. Båda spelarna måste ha en pinne rätt mellan dem bara om höjden på båda sina bröst. Den spelare som gör motstånd måste gräva i hans skridskor måttligt, medan den arbetande spelaren försöker pressa honom bakåt och mot mållinjen. När detta sker båda spelarna vända roller. Processen bör upprepas två gånger.


Få råd om andra borrar från proffsen kommer att hjälpa dig göra det mesta av dessa övningar och få dig att bygga upp din skridskoåkning uthållighet i ishockey. Självfallet är det mycket viktigt att hålla dig frisk och passar att spela spelet. En mycket energi behövs för att spela och du måste vara beredd att ge ditt bästa i sporten. Detta kan endast uppnås med övning och en vältränad kropp.