O2s

Hur man organiserar utbildning turer

Lärande stannar inte vid klassrummet dörren

Lärande stannar inte vid klassrummet dörren. Oftare praktisk erfarenhet bidra till lärande än vad som bara lärt in i skolan. Detta är en av anledningarna till att pedagogiska turer organiseras och anses som en del av läroplanen.

Om du är en planering för att organisera pedagogiska turer för din skola, här är de steg som du bör komma ihåg:

Hur man organiserar utbildning turer. Konsultera en professionell.
Hur man organiserar utbildning turer. Konsultera en professionell.

  1. Börja med en plan. Välj ett resmål. Gör en lista över platser som din klass kan besöka som är relaterade till den kurs som du studerar för närvarande. Det vore bättre att ha hela klassen rösta på sin destination. Naturligtvis bör du överväga fortfarande en plats som är väl relaterad till läroplanen och utbildningsmål för din kurs.
  2. Konsultera en professionell. Kom ihåg att du kommer att resa som en stor grupp. Det vore bättre att få tjänster av en resa konsult. Resor konsulter har tillgång till andra resetjänster som biljett och hotellbokningar. De är också kapabla att organisera resplan. Bara samordna önskade aktiviteter och andra inställningar med din resa konsult.
  3. Få godkännande av skolmyndigheterna. Detta är faktiskt inte så mycket av ett problem om kursen utvecklarna redan har inkluderat en pedagogisk turné i läroplanen. Om så inte är fallet, bör du vara beredd att skriva brev för godkännande för medlemmarna i skolans styrelse. Du kan också söka hjälp i att producera en från din resa konsult, som han eller hon är den mest erfarna när det gäller denna typ av fall.
  4. Främja resan. Vissa elever som inte ingår i din klass, men tillhör samma ämnesområde kan vara intresserad av att delta din pedagogisk turné. Med fler resor kompisar reser med dig kan minska dina resekostnader eftersom du kan få större rabatter från flygbiljetter och hotell. Be om några broschyrer och affischer från din resa konsult så att du kan lägga upp några i skolan.
  5. Förbered registrering grejor. Ha anmälningsformulär redo och tilldela en del elever att distribuera och samla formulär på din räkning. Se till att du inkluderar ett avstående eller föräldrarnas tillstånd (särskilt när du kommer att resa med minderåriga). Du bör samla registreringsinformation med månader innan resan eftersom din resa konsult kommer att använda detta för biljetterna och hotell.
  6. Schemalägga en dag turné orientering innan turnén. Det vore bäst att du också begära att föräldrarna till de deltagande eleverna deltar i orientering. I orientering, kommer du att dela viktig information om vad eleverna bör förvänta på de platser som du skulle besöka. Presentera dem till dos och inte göra och de kulturella skillnader som de bör anpassa sig till.

Pedagogiska turer är stor skola händelser

Pedagogiska turer är stor skola händelser. Det är inte så enkelt som att packa ryggsäcken och hoppa på planet. Det finns många saker att tänka på, eftersom många kommer att ansluta resan. Förvara dessa steg i åtanke och uppgiften att organisera en pedagogisk turné kommer inte att vara ett problem för dig.