O2s

Hur man rengör militära medaljer

Den Congressional Medal of Honor

Den Congressional Medal of Honor, den lila hjärta, och andra militära medaljer är alla symboler för en soldats mod, mod och kärlek till sitt land. Dessa är normalt ges till soldater som har exemplifierat dessa drag och egenskaper i en viss händelse under krig eller militär träning. Den som får en utmärkelse av denna storleksordning bör känna stolthet eftersom dessa endast ges till soldater som förtjänar det. Nu, om du har ett par medaljer på egen hand, kanske du märker att under de åren, dessa medaljer börjar utveckla missfärgning, som verkligen förstör hela effekten och bilden de utstrålar. När detta händer, bör du anlita vara att rengöra och putsa dem. Här är några tips på hur man rengör din medaljer.

  • Lossa bandet. Okej, så du har märkt att de högsta utmärkelser du fått tag i det militära har börjat samla in enorma mängder damm och du har märkt det som en gång brukade vara guld glimmar i solljuset är nu en metall som är tråkig och tätt skuggade som koppar . Tja, är det nu dags att rengöra dessa blanka saker och att påbörja processen, måste du ta bort och lossa bandet. Du kommer att tillämpa vissa lösningar och rengöringsmedel för din medaljer och bör dessa kemikalier finna sin väg på bandet, kan det förstöra lätt det. Ta bort det så gott du kan. Några medaljer kan ha oavsättliga band. Om detta är fallet, sedan hitta ett sätt att skydda bandet medan du rengör medaljen. Svep in den i plast eller något.
  • Applicera en produkt silver rengöring. De flesta soldater kommer starkt med ett silver rengöring och polering produkten normalt finns i järnaffärer leverans till rent praktiskt taget alla typer av medaljen. Guld, silver och brons eller mässing kan rengöras med denna produkt. Använd en luddfri trasa för att applicera produkten på medaljen. Ett par droppar på duken bör räcka per medalj. Om det behövs, tillsätt ytterligare några droppar. Arbeta ut medlet på medaljen ägnar stor uppmärksamhet åt spåren och intrikata reliefer på det. Scrub kraftigt för att avlägsna spår av missfärgning. Om spåren är för djupt, då överväga att använda en bomullspinne eller gammal tandborste för att komma åt och rengöra dessa svåråtkomliga ställen.
  • Ett alternativt rengöringsmedel som du kan använda för silvermedaljer är tandkräm. Applicera en minut droppe på trasa eller tandborste och arbeta in den i metallen. Å andra sidan kan vissa metall rengöringsmedel användas på ett sätt där du doppar medaljen i det och låt det sitta i några minuter för att lossa smuts och damm som har härdats på det.
  • Polera medalj. När rengöringen är klar, använd ett annat tygstycke för att polera medalj. Du måste ta bort alla spår av överskott av rengöringsmedel på den. Lämnar lösningen på under längre tid kommer att äventyra integriteten av medaljen som i sin tur kan orsaka mer missfärgning och även sönderdelas delar av medalj. Håll polering tills rengöringen Lösningsmedlet avlägsnas och medaljen är blank och skimrande en gång till.

Hur man rengör militära medaljer. Applicera en produkt silver rengöring.
Hur man rengör militära medaljer. Applicera en produkt silver rengöring.

Det är viktigt att hålla din medaljer rengöras regelbundet så att det inte kommer att vanära över tiden. Rengöring av medaljer bör göras minst en gång om året.