O2s

Hur man reser billigt i Europa med rideshares

Det är dyrt att resa runt i Europa om du inte vet hur man budgeten pengar. Rideshares är ett billigare alternativ att resa runt i Europa.

  • Forskning om rideshares. Fråga dina vänner och familj om eventuellt prova rideshares. Det är viktigt att lyssna på deras synpunkter. De kan möjligen känna människor som har provat det. Det är också möjligt att de vet en pålitlig rideshare webbplats. Se till att du vet vad rideshare handlar om. Rideshares kan vara billig men de kan också vara riskabelt.
  • Leta efter en pålitlig rideshare. Människor ofta lämna kommentarer om deras rideshare erfarenhet. Leta efter en webbplats som har många kommentarer. Du kan öppna upp en sökmotor som Google eller Yahoo. Skriv orden "rideshare" och "Europa". De kommer automatiskt att leda dig till olika rideshare platser. Du kan välja att prata med olika rideshare grupper. Detta kommer att ge dig alternativ. En rideshare grupp kan vara dyrare än den andra. Välj det som passar dig bäst.
  • Planera resan. Se till att du vet vart du är på väg. Ha en karta över de platser du vill besöka, de datum du vill besöka dem och den tid du ska resa.
  • Träffa föraren. Det är bäst att träffa föraren eller föraren ansikte mot ansikte. Ordna ett möte på en upptagen plats. Se till att du tar en kamera med dig. Du kan också ta med din vän eller en familjemedlem. Även om de flesta rideshares är säkra, är det bäst att alltid vara beredd på det oundvikliga. Innan mötet med föraren, be honom att få sin licens kopieras. Om komplikationer uppstår, har du en kopia av sitt tillstånd att backa upp dig. Du kan också be honom att ge dig en bild. Det är viktigt att ha sin bild och licens skannas. Skicka dessa kopior till familj och vänner eller lämna information med hotellet. Du kan också be om din ryttare har ett mobilnummer. Dela ut hans mobilnummer till din familj och vänner. Du kan också välja att kolla in bilen som du kommer att hitching i. Ta en bild av bilen och registreringsskylten. Du bör skicka dessa till din familj och vänner. Se till att du diskutera med föraren kostnaderna. Fråga honom rent ut hur mycket ridesharing är. Kom ihåg att lista dem. Du kan jämföra sina priser med andra.
  • Välj rideshare grupp. När du har bestämt vilken rideshare grupp passar dig bäst, är det viktigt att kontakta dem. Se till att du ger dem din resplan. Du kan ha flera rideshares samtidigt. Ibland en rideshare kan släppa av dig på en plats och en annan kan plocka upp dig. Håll dina valmöjligheter öppna. På så sätt kan du träffa en massa människor.
  • Resor. Bara njuta reser runt i Europa med rideshare grupp. Detta är en chans för dig att träffa andra människor.

Se till att din familj och vänner har din resplan

Hur man reser billigt i europa med rideshares. Forskning om rideshares.
Hur man reser billigt i europa med rideshares. Forskning om rideshares.

Se till att din familj och vänner har din resplan. Detta kommer att göra det lättare för dem att kontakta dig i tider av problem. Du kan välja att få en mobiltelefon med dig. Om komplikationer uppstår, kommer du att kunna ta kontakt med andra människor. Kartlägg närmaste sjukhus och polisstation där du ska. Det är alltid viktigt att hitta var dessa platser är. Njut av din resa!