O2s

Hur man sätter in hårförlängningar själv

Hårförlängningar kan användas av tjejer som vill ha tillfällig långt hår. Dessa förlängningar kommer som äkta människohår eller syntetiska hår. Salons kan fästa olika färger och längder på håret. De kommer oftast som clip-ons och är enkla att montera och ta bort. Du behöver inte gå till salongen bara för att få dina tillägg bifogas. Du kan bara köpa löshår från butiken och bifoga dem själv. Du kan göra detta genom att följa de enkla stegen som följer.

Här är de steg som du måste följa om du vill lära dig att sätta hårförlängningar i själv:

  1. Köp hårförlängningar. Gå till en peruk butik eller till salongen för att köpa löshår. Du kan välja förlängningar med en färg nära din hårfärg eller du kan också välja att köpa en annan färg så att den kan visas som höjdpunkter. Välj den längd som du vill ha för ditt hår. Det är raka, lockigt, vågigt och kinky tillägg tillgängliga. Välj en som är lämplig för ditt hår.
  2. Förberedelser. Det blir lättare för dig att fästa extensions om du gör det framför en spegel. Det är också bra om du har en spegel på ryggen så att du enkelt kan se om du fästa hårförlängningar rätt sätt. Lägg ned hårförlängningar på ett bord. Använd en bred tandad kam att kamma förlängningar och se till att håret är inte allt trassla. Partition håret i olika sektioner. Använd en fintandad kam för att uppnå raka partitioner.
  3. Fäst löshåret. När du är klar bena håret, kan du bifoga redan hårförlängningar. Öppna klämman på hårförlängning och placera den precis där håret växer ut från hårbotten. Ju närmare det är till hårbotten, desto bättre grepp. Om du fästa förlängningen för nära, kan det vara obehagligt att bära. Justera löshår för att se vad som fungerar bäst för dig. Gör detta tills du har slitna alla förlängningar på ditt huvud.
  4. Testa hårförlängningar. Jobbet är ännu inte gjort efter att du har fäst den senaste förlängningen. Nästa sak för dig att göra är att testa och se om förlängningarna hålls på plats när du flyttar. Försök att flytta huvudet från sida till sida och upp och ner. Få en borste eller kam och gå igenom håret för att fixa det. De hårförlängningar bör stanna på plats när du borstar om du gjorde ett bra jobb i att fästa dem. Om inte, gå tillbaka och åter fästa dem igen.

Hur man sätter in hårförlängningar själv. Köp hårförlängningar.
Hur man sätter in hårförlängningar själv. Köp hårförlängningar.

Dessa är de enkla steg som du måste följa om du vill veta hur du fäster löshår själv. Fästa hårförlängningar ta praktiken. När du väl fått kläm på det, kommer det att ta dig mindre tid att bifoga dem till ditt hår och det blir lättare för dig att göra.