O2s

Hur man ska förstå motorcykel etikett

En motorcyklist agerande reflektera över alla motorcyklister

Med priset på bränsle fortsätter att skjuta i höjden, tillsammans med de höga priserna på bilar, motorcykel som en vardaglig händelse blivit mer populär. Priserna för nya och begagnade motorcyklar oftast är lägre än bilar (såvida du gå för lurade-out motorcyklar) och bränsleförbrukning i genomsnitt 40-50 miles per gallon.

Hur man ska förstå motorcykel etikett. Kom alltid ihåg, reflekterar en motorcyklist agerande på alla ryttare.
Hur man ska förstå motorcykel etikett. Kom alltid ihåg, reflekterar en motorcyklist agerande på alla ryttare.

Med detta i åtanke, vad som tidigare brukade vara mer av en hobby och / eller sport har snabbt blivit en primär källa till transport för många människor. Oavsett om du gillar ridning en sportbike eller långfärdscykel, det finns många regler och former för etikett att tänka på.

Följande är de primära "trafikreglerna" som behöver följas.

Kom alltid ihåg, reflekterar en motorcyklist agerande på alla ryttare.

  1. Kvittera andra motorcyklister. Medan passerar i motsatta riktningar, bekräfta med en nick av huvudet eller en hand gest. Denna hand gest skulle vara att ta din vänstra hand från styret och kopplingen, sedan ge en låg placerad, frikostiga våg eller två fingrar seger.
  2. Cykla säkert. Med andra ord, rida i din egen skicklighet och gränser. Var inte "sugs in" att rida snabbare än du är bekväm med, sätta dig själv i fara tillsammans med alla runt omkring dig. Detta inkluderar inte gör "wheelies" (lyfta framhjulet och ridning på vägen på bara ryggen däcket) på motorvägen.
  3. Passera säkert. Vid passage annan ryttare eller en förare i en bil, inte "flyga" av dem så nära som möjligt medan revving varvtalet är på motorn. Kom ihåg att du inte är på en racerbana. Det finns många banor runt om i landet där du kan testa dina kunskaper, om du önskar. Och å andra sidan, om du håller på att passeras, låt går föraren gott om utrymme.
  4. Vara respektfull. Motorcyklar och deras ryttare ofta tittat på i ett nedsättande sätt. I detta syfte i bostadsområden, inte rev motorn på höga varvtal, vilket högt buller.
  5. Använd dina blinkers. Förutom detta är en säkerhetsfråga, presenterar också dig själv som en respektfull ryttare. Detta kan åstadkommas med de elektroniska blinkers eller handsignaler.
  6. Lane delning. Detta tillåter en motorcyklist att använda utrymmet mellan två körfält. Vid denna punkt, i Europa, är Kalifornien den enda stat som juridiskt gör körfält delning. Många europeiska länder tillåter också. Om det inte är lagligt i ditt tillstånd kan du hitta bilförare blir retade eller desorienterad med denna verksamhet, än en gång, vilket gör det en säkerhetsfråga.
  7. Erbjuda hjälp eller bistånd till en ryttare i nöd. Motorcykel är en kultur i sig, och därför bör kamratskapet av ryttare omfatta hjälper varandra. Om inte annat, erbjuda att ringa eller gå för att få hjälp om någon bryts ner längs sidan vägen.
  8. Tillstånd. Aldrig antar att du kan montera eller röra en annan persons motorcykel utan tillstånd. Detta gäller för både ryttare och icke-ryttare. För icke-ryttare, i synnerhet inte inser de flesta motorcyklar genomsnittliga 400-500 pounds faller möjligheten att det över en mycket tydlig verklighet.

En motorcyklist agerande reflektera över alla motorcyklister. Kvittera andra motorcyklister.
En motorcyklist agerande reflektera över alla motorcyklister. Kvittera andra motorcyklister.

Om du är intresserad av att lära sig att rida i grupp, för en mer fullständig förklaring av handsignaler, regler, ridning terminologi, och hur att rida i grupp, kolla in NEW JERSEY motorcykel kryssare för "Quick och kort lista" av ridning .

För motorcyklisten intresserad av att få på en racerbana för ytterligare erfarenhet och utbildning, det finns många spår i hela Europa. Tre lättillgängliga spår i den centrala delen av Europa är Mid-Ohio , motorsport Barber och Road Atlanta - du kan kolla in deras scheman att ta ridning klasser.

Oavsett din nivå av ridning kompetens, alltid komma ihåg att rida på din nivå, hålla sig inom parametrarna för säker ridning och integrera din ridning i den vanliga transporter. Motorcykel är roligt och spännande, men alltid måste hanteras med stor respekt. Njut den öppna vägen och allt den har att erbjuda.