O2s

Hur man skapar en afro puff

Styling håret i en afro puff är relativt lätt, och den afro puff är ett bra sätt att sticka ut från resten av publiken. Gemensamt för afrikanska européer, kan du förvandla din afro till en puff genom dessa enkla steg.

  1. Rengöring håret. Se till att du börjar med rent hår, vilket gör det lättare för dig att hantera den afro puff. Vissa människor väljer att styla sin afro puff bara en gång i flera dagar. Om du planerar att lämna din afro puff på plats i flera dagar åt gången, se till att du börjar med rent hår. Börja med schamponering håret och luft torkar det. Applicera en bra mängd leave on balsam som kommer att mjuka upp håret och gör det mer hanterbart. Prova att köra fingrarna genom afro puff. Du bör inte ha några tovor när du kör fingrarna genom håret.
  2. Göra delar av din afro puff. Det finns massor av mönster för den afro puff. Kan du göra en enkel afro puff som är gjord av ett enda bloss på toppen av huvudet, eller så kan du göra två, tre eller fler. När bena håret i sektioner för afro puff, är det viktigt att se till att du håller ditt hår jämnt och fördelas mellan sektionerna, så att sektionerna kommer alla såg balanserad. Använd en kam eller fingrarna för att dela och fördela håret.
  3. Inslagning puff. Varje gång du har skapat en sektion av hår, använd ett gummiband för att binda den del av håret. Använd gummiband som har belagts med nonstick ämnen, så att du enkelt kan sätta in och ta ut gummibandet från håret. Raw band kommer hålla fast vid håret och kommer att vara mycket smärtsamt att dra ut. Använd minst en gummisnodd för varje avsnitt av afro puff som du gör. I vissa fall kan du skapa "staplade puffar" genom att lägga till ett gummiband på basen, och sedan lägga till en annan gummiband flera inches upp håret puff att låsa in en enda afro puff och göra en till ovanför det. Om du har extra tjockt hår och om du bunching allt håret i en enda afro puff, använda större band som bekvämt passar mer av ditt hår.
  4. Skydda puff. För att skydda den afro puff, bör du se till att du sover med ett huvud mössa på så att puff kommer att hålla hela natten. Annars måste du restyle håret varje morgon. Du kan också använda en lite hår vax för att hålla din puff i god form, särskilt om du planerar att hålla den i flera dagar åt gången.

Hur man skapar en afro puff. Göra delar av din afro puff.
Hur man skapar en afro puff. Göra delar av din afro puff.

Bortsett från att göra staplade puffar, kan du också lägga till flätor och kan även sätta pärlor i dina Afro Puffs. Med lite kreativitet och lite ansträngning, gör ditt afro ett konstverk är inte bara lätt, men väldigt roligt också.